Persbericht

NetApp ontwikkelt grid computing-omgeving ter ondersteuning van datacenter-transformatie

~ Computing- en storage-omgeving bedoeld om prestaties datacenters te testen en ontwikkelen ~

Schiphol-Rijk, 18 februari 2008 - NetApp (NASDAQ: NTAP) introduceert NetApp Kilo Client, een robuuste testomgeving die ontwikkeld is om de extreme prestaties en schaalbaarheidseisen die aan implementaties van datacenters worden gesteld te overtreffen. De NetApp Kilo Client biedt een omgeving waarin de werking van utility computing in de praktijk getest kan worden op een schaal die niet beschikbaar is bij andere storage-aanbieders.

Duizenden klanten zetten NetApp-storage in binnen steeds grotere computing grid-omgevingen. Om te kunnen voldoen aan de snel toenemende eisen van deze datacenters, heeft NetApp de Kilo Client gebouwd. Hierdoor kunnen de grenzen van storage-oplossingen in een gecontroleerde omgeving opgezocht worden. Verder kunnen best practices in snelle provisioning-methodes ontwikkeld worden met behulp van de Kilo Client. Zo is gebleken dat een SAN boot-architectuur gekoppeld aan thin provisioning snelle klant-provisioning en storage-consolidatie biedt, het beheer van grote datacenter-architecturen vereenvoudigt en het energieverbruik reduceert. Dit alles leidt tot kostenbesparingen.

De Kilo Client is een voorbeeld van hoe NetApp klanten helpt om hun datacenters te transformeren. Meer technische informatie over de NetApp Kilo Client is in het originele, Engelstalige persbericht te vinden. Kijk voor het volledige bericht op: http://www.netapp.com/news/press/news_rel_20080212a

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Network Appliance
Network Appliance is marktleider in geïntegreerde storage-oplossingen voor data-intensieve bedrijfsomgevingen. Sinds de oprichting in 1992 levert Network Appliance eersteklas technologie, producten en partners om datamanagement te vereenvoudigen. Informatie over de oplossingen en diensten van Network Appliance is beschikbaar op www.netapp.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Vera Kops van LEWIS ­ Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: verak@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over NetApp kunt u contact opnemen met Robert Jan Dullaart, NetApp: Tel: 020-503 9600
E-mail: robertjan.dullaart@netapp.com

LEWIS ­ Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com