Drenthe College



Diploma-uitreiking Drenthe College - Reestmond

Afgelopen week heeft het Drenthe College aan 10 kandidaten van Reestmond te Meppel, het AKA (Horeca Assistent) diploma met de aantekening; Onderhoud van gebouwen, mogen uitreiken.

Bij Reestmond werken mensen met een zogenoemde afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. De heer G. Veld, directeur van Reestmond, gaf in zijn toespraak aan dat hij bijzonder "in zijn nopjes" was over het feit dat alle kandidaten het diploma in ontvangst mochten nemen. "De samenwerking met het Drenthe College is uitstekend, "hierover wil ik dan ook mijn grote waardering uitspreken" aldus de heer Veld.

Namens het Drenthe College gaf clustermanager Hans Wouters aan dat het toch wel uniek is dat 100% van de examenkandidaten slaagt. Met Reestmond Meppel is er in de afgelopen jaren een goede relatie ontstaan", de samenwerking is dan ook zeer plezierig te noemen "aldus Hans Wouters. Daarna reikte hij het felbegeerde diploma uit.

Jella Hermelink, docent Facilitaire dienst, sprak alle kandidaten persoonlijk toe. Dit werd door de gediplomeerden erg gewaardeerd. Een van de kandidaten bedankte namens alle gediplomeerden de docenten voor hun inzet in de afgelopen periode. Het geheel werd afgesloten met een hapje en een drankje.