Nederlandse Politiebond


AANSPRAKELIJKSTELLINGEN POLITIE SPAARPLAN VERZONDEN!

Op vrijdag 15 februari heeft de NPB brieven gestuurd aan Kuiper Verzekeringen, Nationale Nederlanden en de korpsbeheerders van Friesland, Groningen en Drenthe, waarin is verzocht aansprakelijkheid te erkennen voor de onjuiste en misleidende voorlichting die in 1994 en de de daarop volgende jaren over de spaarloonconstructies bij Nationale Nederlanden is verstrekt. Om te voorkomen dat vorderingen straks niet meer ingediend kunnen worden omdat er te veel tijd is verstreken, hebben we de brieven zo snel mogelijk verzonden.

Tot nu toe hebben 75 (oud-)collega's de NPB verzocht voor hen op te treden. De namen van deze (oud-)collega's zijn opgenomen in een bijlage die bij de brieven is gevoegd.

We zijn van plan de brieven (zonder bijlagen) vandaag (maandag 18 februari) per mail te verspreiden onder diegenen die ons gemachtigd hebben. Iedereen die van de NPB een mail ontvangt kan ervan uitgaan dat zijn of haar naam in de bijlage voorkomt.

Ontvangt u vandaag geen mail van de NPB en wilt u wel dat we voor u in het geweer komen? Stuur dan even een mailtje naar ibb@politiebond.nl. We zorgen er dan voor dat u alsnog aan de lijst wordt toegevoegd.

Gepubliceerd op 18 februari 2008 door Dick Harte.

Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan, mits met bronvermelding: Nederlandse Politiebond - www.politiebond.nl ©2008.