Gemeente Soest

Workshop zwerfvuil

Datum: 08/02/2008

Zwerfvuil wordt door de inwoners als één van de grootste ergernissen ervaren. De gemeente Soest is bezig met het ontwikkelen van een aanpak om hierin verandering te brengen. Bij die aanpak hebben wij uw hulp hard nodig. Wij nodigen u dan ook uit om op 19 februari 2008 in het gemeentehuis met ons van gedachten te wisselen.

Heeft u suggesties hoe we zwerfvuil kunnen voorkomen en hoe kunnen we er nog beter voor zorgen dat we zwerfvuil opruimen? Wat kunt en wilt u zelf doen? Uw informatie zullen wij zo goed mogelijk proberen te verwerken in onze manier van werken

Wij beginnen de avond met informatie, we laten u zien wat de gemeente doet op het gebied van zwerfvuil. Ook de bedrijven RMN en Eemfors zullen uitleggen welke inspanningen zij leveren om zwerfvuil aan te pakken. Na deze informatie bent U aan de beurt. Wij nodigen u uit om te reageren op de gestelde vragen. Neem informatie mee, maak foto's in uw wijk, overleg met buren, het WBT of clubs of scholen in uw wijk en laat ons weten hoe we zwerfvuil samen oppakken.

Wij zien u graag op 19 februari 2008, aanvang 19.30 in het gemeentehuis op Raadhuisplein 1. We sluiten de bijeenkomst om 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Als u niet in de gelegenheid bent om te komen maar u wilt wel uw informatie aan ons kwijt dan kan dat op zwerfvuil@soest.nl.

.