Gemeente Roermond

Steunpunt Sportservice Roermond organiseert -Training Agressie Interventie-

Steunpunt Sportservice Roermond start 19 februari aanstaande met de cursus Training, Agressie, Interventie. De cursus biedt handvatten voor het opstellen van jezelf tegenover agressie en het creëren van een veiligere situatie. De cursus wordt gegeven in sporthal Jo Gerris te Roermond.

Steeds vaker wordt er agressiviteit ervaren binnen scholen, verenigingen en andere organisaties. Zowel verbale als fysieke agressie komt in steeds grotere mate voor en veel mensen weten niet op welke wijze ze zich hier het beste tegenover moeten stellen. Door mee te doen aan Training Agressie Interventie leer je om je zelfverzekerd op te stellen en op welke momenten en welke wijze je het beste kunt ingrijpen. Door een eenduidige manier van werken ontstaat er duidelijkheid over de handelwijze in gespannen en gewelddadige momenten. De cursus bestaat uit zowel een theorie- als praktijkgedeelte.

De Training Agressie Interventie vindt plaats op dinsdagen van 15:30 uur tot 18:30 uur, op de volgende data:


· 19 februari


· 04 maart


· 11 maart


· 18 maart

De kosten voor deelname bedragen slechts 95,- per deelnemer.

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met het Steunpunt Sportservice Roermond, mevr. Wil Heimens 0475- 359437. Mailen kan ook: heimens.w@roermond.nl
Publicatiedatum: 14-2-2008 Bijgewerkt: 14-2-2008