Gemeente Harenkarspel


Commissie Maatschappelijke Zaken

Dinsdagavond 19 februari vergadert de commissie Maatschappelijke Zaken (MZ) in het gemeentehuis aan de Oostwal in Tuitjenhorn. De vergadering begint om 19.30 uur in commissiekamer 013, bereikbaar via ingang avondgebruik aan de Delftweg. De vergadering wordt geleid door voorzitter K. Francis, is openbaar en dus toegankelijk voor een ieder. Burgers die willen inspreken, kunnen zich tot een half uur voor de vergadering aanmelden bij de raadsgriffier. Enkele onderwerpen op de agenda zijn:

-Spreekrecht burgers

-Vaststelling agenda


- Presentatie architectenbureau over conceptontwerp uitbreiding begraafplaats Warmenhuizen

-Vaststelling besluitenlijst raadscommissie MZ van 8 januari 2008


-Voorstel voor beschikbaarstelling van een krediet voor de tijdelijke locatie voor openbare basisschool Torenven, stichting Kinderopvang Harenkarspel en EVEAN.
Aangepast conceptwerkplan 2008 Kern8 n.a.v. bespreking vorige keer en uitvoering jongerenbeleid. Voldoet dit werkplan aan de verwachtingen van de commissie?

-Ingekomen stukken en mededelingen waaronder: a.aanbieding twee IWI rapporten inzake de Wet kinderopvang; b. brief van ISD-KNH over begroting 2008


-Mededelingen college waaronder a. voortgangs- en toezeggingenlijst en stukken: a. educatiepakket HVC voor scholen; b. discussiestuk Koffie om de Hoek-model voor het nieuwe jaar


-Te plannen bijeenkomst mbt discussie alcohol- en drugsbeleid: -wat is de bedoeling van de commissie? -Welke datum?


-Rondvraag en sluiting
De volledige agenda is te vinden op de website www.harenkarspel.nl in de rubriek gemeentebestuur onder Agenda commissies.

Het wapen van de gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600