ITIL toepassing wordt eenvoudig en betaalbaar!

19/02/2008 11:00



PR Newswire



LONDEN, February 19 /PRNewswire/ -- Als wereldwijd erkend leider in Business Processing Modeling, Enterprise Architectuur en IT Compliance & Beheer, begrijpt Casewise de waarde en het belang van organisaties die ITIL (Information Technology Infrastructure Library) willen toepassen en effectueren in hun bedrijf.

Met de voorstelling van de Casewise Gateway kondigt Casewise met trots de eerste schematische voorstelling en volledige begeleiding aan voor ITIL versies 2 & 3 in de vorm van het Casewise Visual Process Model voor ITIL.

Het Casewise Visual Process Model voor ITIL biedt gebruikers het nodige inzicht om de uitlijning van bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en zorgt ervoor dat aan alle ITIL-normen wordt voldaan door het gebruik van een portfolio met structuren en indelingsmiddelen. Deze beknopte bewerking van de volledige set boeken van ITIL versies 2 & 3 laat gebruikers ook toe om op een snelle manier alle ITIL best practice-structuren te visualiseren, begrijpen en ertussen en doorheen te navigeren.

Casewise stelde de hoge ingewikkeldheid vast als gevolg van het navigeren en assimileren van alle informatie uit de acht boeken van ITIL versie 2 en de vijf nieuwe boeken van ITIL versie 3. De daaruit resulterende oplossing biedt gebruikers een gebruiksvriendelijke online bibliotheek met vooraf opgebouwde ITIL-procesindelingen die een aantal voordelen bieden, waaronder:

De omzetting van duizenden bladzijden tekst van alle ITIL boeken van versie 2 & 3 naar meer dan 1.000 volledig ingedeelde en doorverwezen stromen van bedrijfsprocessen

Doorverwezen indelingen van ITIL 2 naar ITIL 3 waarmee u onmiddellijk de veranderingen en impact op uw bedrijf merkt

De mogelijkheid om de eigenschappen van elk procesonderwerp te zien in verband met Critical Success Factors (CSF's), Key Performance Indicators (KPI's), Best Practice Tips en Hints en Risico's en Controle.

Snelle en effectieve navigatie doorheen en tussen alle acht publicaties van ITIL versie 2 en de vijf nieuwe publicaties van ITIL versie 3 met een eenvoudige drill-down functie, beschikbaar via uw webbrowser.

Bovendien biedt het Casewise Visual Process Model voor ITIL bedrijven de mogelijkheid om het model als opleidingsbron te gebruiken. Op die manier bespaart u opleidingskosten en verhoogt het slaagpercentage voor het behalen van ITIL-kwalificaties, ITIL-erkenning en bestuursexamens.

Door online in te schrijven op het Casewise Visual Process Model voor ITIL via http://www.casewise.com/gateway, kan IT-personeel de best practice-processen doorgronden en de bedrijfsprocessen vereenvoudigen en op die manier de weerstand tegen verandering overwinnen die zo vaak projecten voor procesverbetering hindert.

Ga voor meer informatie naar: http://www.casewise.com/gateway.

CONTACTPERSOON PERS:
Paul Lewis,
Groepsleider Marketing,
Casewise,
+44(0)1923-830-300,
paul.lewis@casewise.com.
CONTACTPERSOON PERS: Paul Lewis, Groepsleider Marketing, Casewise, +44(0)1923-830-300, paul.lewis@casewise.com.