Politie Gelderland-Midden

Hennepkwekerij ontmanteld

Publicatiedatum: 19-2-2008 13:40:17

ARNHEM - De Arnhemse politie heeft maandagavond een hennepkwekerij ontmanteld in een schuur in de wijk Malburgen. De politie trof in de schuur een volledig ingerichte hennepkwekerij aan. De planten waren niet meer aanwezig. Alle kwekerijattributen zijn in beslag genomen. Het energiebedrijf stelde vast dat er illegaal stroom werd afgetapt en sloot de elektriciteit af. Tijdens de ontmanteling meldde een 57- jarige Arnhem zich als eigenaar van de schuur. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De man is na verhoor weer vrijgelaten. (08-024113)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man aangehouden na mishandeling

Publicatiedatum: 19-2-2008 13:39:31

ARNHEM - De Arnhemse politie heeft maandag een 24-jarige man uit Arnhem aangehouden wegens mishandeling. De man zou in een bedrijf aan de Eusebiusbuitensingel een medewerkster uitgescholden hebben. Een beveiligingsmedewerker sprak de man hierop aan waarop de Arnhemmer hem een klap in het gezicht zou hebben gegeven. De man liep vervolgens weg. Even later zou hij weer voor de deur van het bedrijf staan met een aantal bakstenen in zijn hand. Een medewerker belde hierop de politie. Agenten hielden de man aan en namen hem mee naar het politiebureau. De man is na verhoor vrijgelaten. (08-023661)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Bromfietser onder invloed

Publicatiedatum: 19-2-2008 13:38:38

ARNHEM - Een 46-jarige bromfietser uit Arnhem is maandagmiddag rond half vier aangehouden in verband met rijden onder invloed. De politie kreeg een melding van een aanrijding tussen de bromfietser en een fietser op de kruising Spijkerstraat / Kastanjelaan. De bromfietser reed in zijn woonplaats over de Spijkerlaan in de richting van de Steenstraat. Op het kruispunt gaf hij geen voorrang aan de 40-jarige fietser uit Arnhem. Een aanrijding was het gevolg. De fietser liep hierbij kneuzingen en schaafwonden op.

Agenten merkten dat de bromfietser met dubbele tong sprak toen hij uitleg gaf over de aanrijding. Hierop onderwierpen de agenten de man aan een alcoholcontrole. Hij bleek teveel gedronken te hebben. De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Ademanalyse wees uit dat hij met een promillage van 1,87 gereden had. De bromfietser bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Tegen de Arnhemmer is proces - verbaal opgemaakt. (08-023855)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---