MediaPlaza


Training Meet Asterisk - a Quick Start (Engelstalig) door Olle Johansson
Datum: woensdag 20 februari 2008
Tijd: 09.30 - 18.00 uur
Plaats: Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht
Prijs EUR 595,-

Asterisk is een linux-based Open Source PBX die de markt van de IP telefonie en de traditionele PBX volledig heeft veranderd. Steeds meer bedrijven installeren Asterisk en integreren telefonie in hun bedrijfssystemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van het corporate IP netwerk voor de realtime communicatie om zo meer winst en lagere communicatiekosten te realiseren. www.asterisk.org

Woensdag 20 februari 2008 - Training Meet Asterisk - a Quick Start Deze training van Olle Johansson, kernontwikkelaar van Asterisk, is een beproefde methode om kennis te maken met het open source communicatie platform Asterisk.
Tijdens deze intensieve dag beleven de deelnemers een uitgebreide en interactieve introductie in Asterisk.

Onderwerpen zijn o.a.:

* Inzetbaarheid van Asterisk

* Architectuur van Asterisk

* Installatie van Asterisk

* Concrete voorbeelden van Asterisk mogelijkheden als: voicemenu's, conferencing rooms, wachtrijen, routering, integratie met andere systemen, de verbinding met het vaste telefoonnet (pstn, isdn), VOIP met Asterisk (SIP en IAX2).

Deze dag helpt u over de eerste drempel heen om Asterisk ook in uw organisatie op een vruchtbare manier in te zetten. Voor deze training hoeft u geen uitgebreide technische linux kennis te hebben.

Op vrijdag 22 februari vindt een tweede Asterisk training plaats: Adventures in Asterisk SIP Intergration. Als u zich voor beide trainingsdagen inschrijft, ontvangt u een korting van EUR190. U betaalt dan totaal EUR 1000 (excl. btw) in plaats van EUR 1190 (excl. btw). Indien u van deze korting gebruik wilt maken, dient u zich voor beide trainingsdagen in te schrijven en de code Asterisk in te vullen in het veld Coupon-code op het online inschrijfformulier.

Bij inschrijving voor beide trainingsdagen bieden wij tevens de mogelijkheid om trainingsdag 1 en trainingdag 2 door verschillende personen van hetzelfde bedrijf te laten bijwonen. In dit geval schrijft 1 persoon zich in voor beide dagen en ontvangen wij graag de gegevens van de tweede persoon. U kunt deze gegevens mailen naar andrea.vanleeuwen@mediaplaza.nl.

Meer informatie over de training Adventures in Asterisk SIP Intergration op vrijdag 22 februari? Klik hier
inschrijven