Ingezonden persbericht


-----------------------

Persbericht

21-02-08

Proef het landleven !

Boerderijwinkel "De Baeckermat" te Westdorpe sluit zich als
1e boerderijwinkel in Zeeuws Vlaanderen aan bij de Landwinkel Coöperatie in Nederland.

Landwinkel is een landelijke samenwerking van agrarische ondernemers met een professionele winkels op het platteland. Door de verkoop van ambachtelijke boerderij- en streekproducten wordt de betrokkenheid van de burger bij de boerderij en het platteland versterkt. De bij Landwinkel aangesloten boeren wisselen onderling hun producten uit. In Landwinkel De Baeckermat vindt u altijd een breed assortiment van (h) eerlijke boerderij-en streekproducten zoals o.a.: boerenkaas, verse zuivel, groenten en fruit.

Vrijdag 29 februari zal kleinzoon Olivier Baecke ( 7e generatie ) om 11.00 uur de feestelijke banieren en het nieuwe logo van Landwinkel "De Baeckermat" onthullen in samenwerking met wethouder Dhr. A van Waes, gemeente Terneuzen.

In het openingsweekend van Landwinkel "De Baeckermat" kunnen de klanten proeven en kennis maken met de nieuwe Landwinkel producten o.a. :

Landwinkel appel- en perensaptap
Landwinkel likeurettes
Landwinkel Balsemien Honing
Landwinkel appel en perenstroop

Zaterdag 1 maart is er een doorlopende bakdemonstratie met Soezieproducten en Zondagmiddag 2 maart zal een speciaal promotie team van de Landwinkel aanwezig zijn.

Landwinkel De Baeckermat is volop in beweging. Er zullen regelmatig nieuwe ambachtelijke streekproducten onder de aandacht worden gebracht. Ook nodigen we u uit om deel te nemen aan de festiviteiten die regelmatig georganiseerd worden.

Landwinkel de Baeckermat: Jessy Baecke 0115- 451711 boerderijwinkel@debaeckermat.nl Landwinkel Cooperatie B.A. PieterJan Brandsma 0318-510100 info@landwinkel.nl

www.landwinkel.nl
www.debaeckermat.nl

Landwinkel De Baeckermat
Graaf Jansdijk A 84
4554 AH Westdorpe
tel.: 0115 451711
jessybaecke@debaeckermat.nl


---- --