Datum: 22 februari 2008

PERSVOORLICHTING IS VAN 10.00 TOT OMSTREEKS 11.30 UUR AFWEZIG.

Hillegom Politie onderzoekt snelkraak De politie stelt een onderzoek in naar een snelkraak bij een parfumerie aan de Hoofdstraat. De alarmcentrale meldde vrijdag 22 februari om 04.10 uur de inbraak bij de politie. Met een auto werd de pui van het pand stuk gereden. Vervolgens werd er door meerdere personen een grote hoeveelheid parfums gestolen. De inbrekers zijn er vervolgens weer vandoor gegaan met de auto, een groene Ford Escort. Een getuige vertelde dat de auto wegreed in de richting van Bennebroek/Heemstede. De politie heeft de inbrekers niet meer aangetroffen. Getuigen die nog geen contact hebben gehad met de politie worden verzocht zich te melden via 0900 - 8844. Mogelijk hebben late cafébezoekers iets verdachts gezien.

Voorhout Verkeersongeval Donderdag 21 februari even voor 15.30 uur vond op de kruising Herenstraat/Dr. Kuyperlaan een verkeersongeval plaats. Een 59 jarige fietsster uit Noordwijkerhout reed over de Herenstraat en wilde linksaf slaan om de Dr. Kuyperlaan in te rijden. Achter haar reed een 42 jarige automobiliste uit Wassenaar. De fietsster reed op een gegeven moment naar de linkerrijstrook om af te slaan. Zij liet de auto niet voorgaan waardoor er een aanrijding ontstond. De fietsster werd met letsel aan het hoofd overgebracht naar het Diaconessen ziekenhuis in Leiden.

Sassenheim Bedrijfsinbraak Vrijdag 22 februari is rond 04.30 uur ingebroken bij een bedrijf aan het Voorhavenkwartier. Vermoedelijk twee jongemannen hebben een ruit van de winkel ingegooid waarna ze binnen een rolkast hebben vernield. Er werden rookwaren gestolen. Getuigen zagen de twee met zakken wegrennen in de richting van de Kerklaan en vervolgens rechtsaf slaan. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt andere getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305

---- --