Student wint met Kraslot Super FlappenKrassen EUR 50.000 netto

Publicatietijd: 22/02/2008 10:35

Rijswijk - Een 25-jarige student uit Amsterdam kocht van zijn laatste muntgeld het Kraslot Super FlappenKrassen en won daarmee een van de hoofdprijzen. De gelukkige winnaar hoopte naar eigen zeggen tien euro te winnen zodat hij een luxe dessert kon kopen. Tot zijn verbazing won hij EUR 50.000 netto. De jongen kraste met het eerste spel op Super FlappenKrassen EUR 25.000. Deze prijs vond hij al zo waanzinnig dat hij het tweede spel op het Kraslot totaal vergat. Toen hij een medewerker van De Lotto aan de telefoon kreeg bleek dat hij met het andere spel op het Kraslot ook nog eens EUR 25.000 had gewonnen. De jongen is dolgelukkig en wil met het geld een deel van zijn studieschuld gaan afbetalen en de rest van het geld voorlopig vastzetten. De jongen kocht zijn Kraslot bij Tabaksspeciaalzaak Meggie, De Clerqstraat 89 in Amsterdam. 'Fantastisch, het blijft bijzonder dat een Kraslot dat hier over de toonbank gaat zo veel geld waard is. Mijn felicitaties voor de winnaar', aldus de eigenaar van het verkooppunt.

Feest bij tabaksspeciaalzaak Meggie
Maandag 25 februari zal om 11.00 uur bij het geluksverkooppunt een grote Krasloten-taart worden aangesneden. Iedereen is van harte uitgenodigd om de verkoop van het winnende Kraslot mee te vieren.

Opbrengsten Krasloten voor goede doelen
De opbrengsten van De Lotto, waar Krasloten een merk van is, komen na aftrek van het vele prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. In totaal droeg De Lotto in 2006 meer dan EUR 61 miljoen af aan deze goede doelen. Van dit bedrag gaat ruim EUR 44 miljoen naar NOC-NSF. Naast de topsport profiteert zo ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto sinds 1961 de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. De overige EUR 17 miljoen is verdeeld onder de overige Goede Doelen, waaronder Prins Bernhard Cultuurfonds en Oranjefonds.
Links: Geen informatie