Gemeente Tiel


Parkeerverbod Grotebrugse Grintweg

Sinds 7 januari 2008 geldt op werkdagen van 07.00 uur tot 17.00 uur een parkeerverbod op het zuidelijke gedeelte van de Grotebrugse Grintweg, aan de zijde van De Kranshof. Het gaat hierbij om het gedeelte tussen de kruising met het Fabriekslaantje en de kruising met de Hogendijkstraat. Aan de overzijde van de weg mag wél geparkeerd worden.

Parkeren op het kruisingsvlak (plateau) met de Twaalf Apostelen is 24 uur per dag niet toegestaan. Er mag op 5 meter vanaf een kruising niet langs de weg geparkeerd worden, en dat geldt ook voor de overzijde. Dit alles is bedoeld voor een goed zicht op het kruisingsvlak voor bestuurders van voertuigen, fietsers, voetgangers en mindervaliden. Het is dus voor uw eigen veiligheid in het verkeer.

Waarschuwen afgelopen
De eerste weken van januari kregen autos, die verkeerd geparkeerd stonden, een waarschuwing. Aan elke tijd van waarschuwen komt een einde en er worden nu dan ook boetes uitgeschreven op auto's die nog stééds fout geparkeerd staan. De controles worden intensiever, ook s avonds en in het weekend! Parkeren voor het bezoeken van de C1000 of Lidl kan in de ruime (gratis) parkeergarage.

Laatst bijgewerkt: 21 februari 2008