AutoRai

Vijf keer nieuwe Mazda2 GT-M als superhoofdprijs bij Dayzers

(2/22/2008)
Mazda is in Nederland een samenwerkingsverband aangegaan met Dayzers, de weekloterij van de Staatsloterij. Deelnemers aan Dayzers maken kans op het winnen van een nieuwe Mazda2 GT-M, de meest sportieve versie van deze populaire Mazda, met een waarde van
20.465 euro. Mazda zet tot het einde van de actieperiode op 26 april a.s. vijf exemplaren van dit model in.

Bij aankoop van een Dayzerslot ontvangt iedere deelnemer een leaflet met daarop de uitleg van deze actie, inclusief foto van de te winnen superhoofdprijs, de Mazda2 GT-M. Tot 26 april 2008 hebben spelers van Dayzers de kans om hun spaarkaart op internet vol te sparen. Acht loten geeft al kans op de superhoofdprijs. Totaal worden er ruim
1.000.000 kaarten weggegeven met daarin ook de uitleg van de spaaractie. Deelnemers dienen vóór 20 april acht keer een Dayzerslot te kopen, waarbij van ieder lot het nummer én de bijbehorende 18-cijferige code ingevuld moet worden op www.dayzers.nl/mazda.

Dayzers is de weekloterij van de Staatsloterij met een gemiddelde winkans van 1 op 2. De Dayzersloten zijn te koop via de site www.dayzers.nl of bij een van de 3000 verkooppunten in Nederland, de Dayzers WinWin Winkels.

De nieuwe Mazda2 is het eerste model van Mazda dat een doorontwikkeling laat zien van de nieuwste generatie Mazdaâs. Met kenmerken als veiliger, lichter en zuiniger voldoet de nieuwe Mazda2 aan alle wereldwijde milieu- en veiligheidseisen en combineert dat met een aansprekend en buitengewoon dynamisch ontwerp en verbeterde rijeigenschappen. Het model is beschikbaar in vier uitrustingsniveaus en met drie verschillende benzinemotoren, waarvan de GT-M het topmodel is met 1.5 liter motor. Inmiddels zijn er in Europa sinds de lancering eind vorig jaar al meer dan 18.000 eenheden van de Mazda2 verkocht. Op de komende Autosalon van Genève onthult Mazda in de eerste week van maart de driedeursversie van de nieuwe Mazda2.