iHAMMS(R) Direct: directe connectiviteit voor hotels tussen PMS-systemen en Loyalty-programma's enerzijds en internationale luchtvaartmaatschappijen anderzijds

22/02/2008 13:06

PR Newswire

ORLANDO, Florida, February 22 /PRNewswire/ --
Marker InfoComm Inc, de grootste onafhankelijke leverancier van softwaretoepassingen aan hotels voor het beheren van Frequent Flyer-programmagegevens, is verheugd de release bekend te maken van iHAMMS(R) Direct - de nieuwste oplossing, specifiek ontworpen voor het maken van een verbinding tussen bestaande Property Management-systemen (PMS) en CRM/Loyalty-programma's enerzijds, en de populairste Frequent Flyer-programma's (FFP's) ter wereld anderzijds.

Als belangrijkste factor achter de enorm groeiende populariteit van iHAMMS(R) Direct wordt de gebruiksvriendelijkheid ervan genoemd. Met dit uiterst geavanceerde hulpmiddel kunnen hotels de verblijfsgegevens van klanten uit FFP's opvragen door middel van hun bestaande systemen.

Wanneer de gegevens eenmaal door dit programma zijn verzameld, worden ze direct verzonden naar de krachtige servers van iHAMMS(R) die zijn aangesloten op 35 van de populairste FFP's ter wereld. iHAMMS(R)-toepassingen verschaffen momenteel FFP-connectiviteit aan meer dan 2000 hotels wereldwijd.

Kirk Stephens, CEO van Marker InfoComm merkt op: "Een van de grootste uitdagingen waarmee hotels te maken hebben bij het beheren van hun FFP-relaties is dat elke luchtvaartmaatschappij de gegevens weer op een andere manier verwerkt. Veel hotels gebruiken nog steeds oudere systemen die moeite hebben met de communicatie met de systemen van
luchtvaartmaatschappijen, en soms zelfs met de systemen in andere hotels van de eigen keten. Onze krachtige hulpprogramma's werken samen met of overbruggen de PMS-systemen en CRM/Loyalty-programma's. De ongelijkheid van de platforms binnen het gehele proces wordt opgelost door hotels één methode te bieden voor het ophalen van gegevens bij alle luchtvaartmaatschappijen."

De release van iHAMMS(R) Direct voegt een nieuwe geavanceerde softwaretoepassing toe aan de bestaande reeks oplossingen van Marker voor het beheren van Frequent Flyer-programma's, waaronder iHAMMS(R) Online en iHAMMS(R) FrontDesk.

Alle iHAMMS(R)-software kent een uitgekiende promotie-engine die uit de voeten kan met meerdere typen promoties, speciaal gestructureerd voor elke luchtvaartmaatschappij waarmee wordt samengewerkt. Daarnaast vergroot de software de nauwkeurigheid waarmee de mijlen/punten worden berekend, zodat elke transactie eenvoudig kan worden berekend, inclusief transacties waarbij promotionele punten zijn betrokken.

iHAMMS verwerkt elke transactie die wordt verzonden naar een FFP om een nauwkeurige facturering en boekhouding mogelijk te maken voor het hotel.

Tot de cliënten van Marker InfoComm's iHAMMS(R) behoren Althoff Hotels & Residences, Copthorne Hotels and Resorts, Coral International Hotels, Hotel JAL City, Kokua Hospitality, Le Meridien Hotels and Resorts, Lindner Hotels and Resorts, Millennium Hotels and Resorts, New Otani Hotels, Nikko Hotels International, The Leading Hotels of the World, en WORLDHOTELS.

Bezoek http://www.ihamms.com of neem contact op met Mary Grieder via telefoonnummer +1-407-754-9739 of mgrieder@markerinfo.com

Website: http://www.ihamms.com

Mary Grieder, Marker InfoComm Inc, +1-407-754-9739, mgrieder@markerinfo.com