Gemeente Valkenswaard

wijkcommissie voor t Gegraaf

Nieuwe wijkcommissie voor `t Gegraaf

Op 13 februari jl. heeft de Stuurgroep Het Gegraaf voor de eerste keer vergaderd. Tijdens deze vergadering werd de managementgroep voor 't Gegraaf opgeheven. De groep was betrokken bij de voorbereidingen van het Wijkontwikkelingsplan "Gewoon 't Gegraaf". Sinds de vaststelling van het Wijkontwikkelingsplan willen de betrokken partijen de voorgestelde maatregelen gaan uitvoeren. Daarvoor leent zich een andere organisatiestructuur beter. Daarom is de managementgroep nu opgeheven en in plaats hiervan een Stuurgroep ingesteld. De Stuurgroep bestaat uit de portefeuillehouder van o.a. Leefbaarheid (dat is nu wethouder M. Wijnen), gemeentelijk wijkcoördinator Ton Hendriks, Manager Klant en Wonen van Woningbelang Anton Maréchal, netwerkinspecteur van politie Harrie Snoeren, de heren Ruud van Gorp en Ruud Adriaans van de nieuwe Wijkcommissie voor 't Gegraaf en Dick van Diepen namens van Paladijn. De Stuurgroep wordt ondersteund door een secretariaat van de gemeente dat wordt vervuld door projectassistente Petra van Beckhoven.

Op 13 februari werd tijdens de vergadering van de Stuurgroep tevens de nieuwe Wijkcommissie Het Gegraaf geïnstalleerd. De wijkcommissie vormt de verbindende schakel tussen de stuurgroep en de bewonerswerkgroepen. De commissie wordt bijgestaan door Dick van Diepen van Paladijn.

080222-wijkcie-gegraaf-nw-g

Op de foto ziet u de leden van de wijkcommissie. Op de voorgrond: Ralph Slegers. Daarachter van links naar rechts: Cor Schijvens, Dick van Diepen (Paladijn) en Ruud Adriaans. Op de foto ontbreekt het vierde lid van de commissie: Ruud van Gorp.
Fotograaf: Heidi Wils