Nederlandse Tafeltennisbond

Tafeltennisbond.

Edgar Verkooijen, kandidaat voorzitter Nederlandse Tafeltennisbond.

Het hoofdbestuur van de Nederlandse Tafeltennisbond zal Edgar Verkooijen voordragen als nieuwe voorzitter van de NTTB.

Edgar Verkooijen (36) is geen onbekende in de tafeltenniswereld. Hij is meerdere jaren voorzitter geweest van de TTV "Irene" uit Tilburg, een van de grootste tafeltennis-verenigingen van Nederland en heeft daarnaast in talloze plaatselijke, regionale en

landelijke commissies gewerkt, ter stimulering en ondersteuning van de tafeltennissport.

Edgar heeft gestudeerd aan de Hoge School van Breda en Utrecht, met als studierichting management, economie en recht. Hij is nu zelfstandige ondernemer en richt zijn praktijk op interim management op het gebied van contact centers management en klantencommunicatie.

Deze kennis en bekwaamheden sluiten naadloos aan op zijn nieuwe bestuursfunctie binnen de NTTB.

De vacature van voorzitter is ontstaan na het vertrek van Cees Korevaar, november 2007. Het zittende hoofdbestuur heeft toen onmiddellijk een plan getrokken en in overleg met Afdelingsvoorzitters van de NTTB het plan ten uitvoer gebracht, hetgeen geleid heeft tot deze voordracht. Edgar Verkooijen zal in de Bondsraad van juni 2008 officieel worden voorgedragen, waarna de Bondsraad de benoeming kan bekrachtigen. Tot die tijd zal de functie ad interim worden vervuld.

Met deze voordracht is één van de twee nog openstaande vacatures in het hoofdbestuur van de NTTB ingevuld. Aan het invullen van vacature Secretaris wordt op dit moment hard gewerkt.