DSM


Published: 08:15 25.02.2008 GMT+1 /Source: DSM N.V. /AEX: DSM /ISIN: NL0000009827

Voorstel tot benoeming nieuw lid Raad van Commissarissen Koninklijke DSM N.V.

DSM heeft het voornemen mevrouw L. (Louise) Gunning-Schepers te benoemen tot lid van de Raad van Commissarissen.

Mevrouw Gunning-Schepers (56 jaar, Nederlandse nationaliteit) is Voorzitter van de
Raad van Bestuur van het Academisch Medisch Centrum, Universiteit van Amsterdam en decaan van de faculteit der geneeskunde van deze Universiteit.
Zij studeerde medicijnen en volksgezondheid aan de Universteit van Groningen en aan de Johns Hopkins School of Public Health and Hygiene in Baltimore, VS en promoveerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Mevrouw Gunning-Schepers is tevens lid van de Gezondheidsraad, van het Bestuur Stichting Comité voor het Concertgebouw Amsterdam, van het bestuur van Arbo Unie en van de Raad van Toezicht van Sanquin.

Het voorstel tot benoeming tot commissaris bij DSM zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 26 maart 2008.


DSM - de Life Sciences en Materials Sciences-onderneming
DSM creëert innovatieve producten en diensten op het gebied van Life Sciences en Materials Sciences die bijdragen aan de kwaliteit van het leven. DSM's producten en diensten worden wereldwijd gebruikt in een breed scala van eindmarkten en toepassingen die het leven gezonder, duurzamer en aangenamer maken. Voorbeelden van eindmarkten zijn voedings- en gezondheidsproducten voor mens en dier, producten voor persoonlijke verzorging, geneesmiddelen, auto's, coatings en verf, elektrotechnische en elektronica-producten, producten voor persoonlijke bescherming en producten voor de bouw. DSM heeft een jaaromzet van bijna EUR 8.8 miljard en biedt werk aan zo'n 23.000 mensen wereldwijd. Het hoofdkantoor van DSM is gevestigd in Nederland en de onderneming heeft vestigingen op vijf continenten. DSM is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Meer informatie over DSM is te vinden op www.dsm.com.