Vodafone lanceert 's werelds kleinste Mobiel Breedband modem als stick

27/02/2008 11:22

Vodafone Libertel NV

Vandaag, ruim een jaar na het 'plug and play' USB-modem voor mobiel internet op de laptop, introduceert Vodafone Nederland dit Mobiel Breedband modem als USB-stick. De strak vormgegeven 'Mobiel Breedband USB-stick E172' is 's werelds kleinste modem voor mobiel internet op de laptop dat momenteel verkrijgbaar is.

Sinds oktober 2006 kunnen Vodafone klanten via het HSDPA-netwerk mobiel internetten met eenzelfde gebruikservaring als achter een vaste pc. Vodafone's HSDPA-netwerk is momenteel beschikbaar voor ruim 90% van de Nederlandse bevolking. Vodafone biedt als enige operator, ongeacht het abonnement, altijd de hoogst beschikbare netwerksnelheid aan zijn gebruikers. In de Randstad en op veel plaatsen daarbuiten is de downloadsnelheid inmiddels al 3.6 Mbps.

De introductie van de 'Mobiel Breedband USB stick E172' volgt op Vodafone's nieuwe datatarieven voor mobiel internet op de laptop. Deze tarieven zijn sinds 3 januari jl. actief en liggen tot 50% lager dan de oude tarieven voor nationaal gebruik en internationaal zelfs 85%. De stick past op iedere USB-poort en installeert de benodigde software zelf. Gebruikers kunnen daardoor meteen overal en altijd met hun laptop het internet op. De stick is geschikt voor netwerksnelheden tot 7.2 Mbps downlink en 2.0 Mbps uplink.

De Mobiel Breedband USB stick is vanaf vandaag verkrijgbaar via vodafone.nl/shop/zakelijk en kost los EUR 149,- (exclusief BTW).

/ / / / / / / / / / / / / / /

In de bijlage vindt u een afbeelding van de Mobiel Breedband USB stick op lage resolutie. Hoge resolutie beeldmateriaal kunt u opvragen via press.nl@vodafone.com.

Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het meest toonaangevende communicatiebedrijf ter wereld met proportioneel ruim 252 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 39 landen.





http://www.vodavone.nl/shop/zakelijk