Medizon

Defibtech wint belangrijke prijs

Zoals u weet heeft Defibtech met haar Lifeline(TM) AED al meerdere onderscheidingen en prijzen ontvangen zie http://www.defibtech.nl/ Recentelijk heeft nu ook het bedrijf Defibtech zelf een zeer belangrijke onderscheiding gekregen. Defibtech heeft een nummer 1 positie verworven in de categorie Medische Apparatuur Industrie en een nummer zeven positie in Noord Amerika van de prestigieuze Deloitte's Technology Fast 500 Program.
Dit programma is een lijst van de 500 snelst groeiende technologie, media, telecommunicatie, en life sciences bedrijven volgens Deloitte & Touche USA.
Zie ook http://www.fast500.com/

AED onderzoek van het Academisch Medisch Centrum Amsterdam Onderzoekers van het Academisch Medisch Centrum (AMC) te Amsterdam willen alle AED's die in Nederland afgelopen tijd zijn verkocht traceren voor wetenschappelijk onderzoek. Hun project wordt gesteund door de Hartstichting en staat bekend onder de naam ARREST 12. Er is medewerking vanuit de importeurs van Defibtech, Phillips, Medtronic, Zoll en Cardiac Science.
Eindgebruikers van de AED's worden gevraagd melding te maken van een AED-inzet. Onderzoekers zullen het interne geheugen in de AED uitlezen en gaan de patiënten enige tijd volgen.
Uiteindelijk kan een vergelijking worden gemaakt van de overlevingskans van reanimatie met een AED in vergelijking met reanimatie waarbij geen AED is ingezet.

Nieuwe AED-kast voor buiten
Medizon heeft een betaalbare waterdichte AED-kast ontwikkeld voor buitenomstandigheden. Deze kast, met speciale ophangschroeven voor buitenbevestiging, is zowel in grijs als ambulancegeel verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een kast met of zonder slot. Een akoestisch alarm is standaard geïnstalleerd.

Nieuwe prijslijsten 2008
Voor zowel onderwijs/certificering als voor de AED-apparatuur zijn nieuwe prijslijsten beschikbaar.
Nieuw op de Prijslijst Medizon onderwijs 2008 is dat het cursusboek Eerste hulp bij hartstilstand nu ook losbladig (4-rings) is te leveren.
De adviesprijs van de Lifeline AED is per 1 februari 2008 verlaagd van EUR 2150,- naar
EUR 1850,- (excl. BTW). Raadpleeg onze vernieuwde website voor alle recente prijzen van de AED-accessoires.

27 Februari 2008