XTG wint 2e award: VMware trainingscentrum van het jaar


GOUDA, 20080227 -- Maandag 25 februari heeft XTG de award voor VMware Authorized Training Center (VATC) van het jaar voor EMEA (Europa, Midden Oosten en Afrika) in ontvangst genomen. Tijdens de VMworld Europe Conferentie in Cannes is deze prestigieuze award overhandigd aan Willemien Visser, directeur van XTG. Na Citrix trainingscentrum van het jaar mag XTG zich dus nu ook VMware trainingscentrum van het jaar noemen.

Volgens het jury rapport heeft XTG deze award verdiend omdat het al 3 jaar marktleider op het gebied van VWware trainingen is. Geen enkele andere VATC in EMEA heeft meer cursisten getraind. Tevens wordt de kwaliteit van de trainingen en de trainers als uitstekend aangemerkt. Keer op keer beoordelen de cursisten, via een onafhankelijk systeem, het trainingscentrum van XTG met hoge cijfers. De trainers van XTG beschikken over diepgaande vakkennis en hebben brede praktijkervaring. XTG heeft veel geïnvesteerd in kennis en hardware de afgelopen jaren. Hierdoor is het mogelijk meerdere VMware trainingen per week te geven. Ook noemt de jury de creatieve marketing en sales inzet van XTG. Zo heeft XTG het afgelopen jaar aandacht besteed aan de toekomstige gebruikers van VMware. Op een groot aantal MBO ICT opleidingen zijn gratis VMware Overview trainingen gegeven. Dit bleek een groot succes. Een geweldige manier om VMware op de kaart te zetten.

XTG is een onafhankelijk opleidingscentrum dat de officiële trainingen organiseert in de producten van VMware, Citrix, Parallels, Microsoft, Cisco en AppSense. Naast de status van VMware Authorized Training Center (VATC) heeft XTG ook de status van Citrix Authorized Learning Center (CALC) en Parallels Authorized Training Partner (PATP).
XTG is gevestigd in Gouda en heeft ook satellietlocaties in Amsterdam, Assen, Eindhoven en Veenendaal.

Kijk voor meer informatie op de website: www.xtg.nl





Ingezonden persbericht