50% omzet stijging ps_testware in 2007


Omzetstijging resultaat van sterke toename van de vraag naar goed opgeleide test professionals in België en vooral in Nederland

DOORN, 20080227 -- ps_testware, www.pstestware.com, heeft in 2007 een operationele winst gerealiseerd van 17 percent van de omzet in dezelfde periode. De omzet brak een hoogterecord en steeg tot 9,4 miljoen EURO. Deze positieve financiële resultaten heeft ps_testware verkregen met haar dienstverlening inzake gestructureerd softwaretesten en quality assurance (door middel van outsourcing, training, advies, coaching en staffing).

De uitzonderlijke resultaten en sterke groei overtreffen de verwachtingen. In vergelijking met 2006, steeg de omzet in 2007 met meer dan 50 percent.

De omzetstijging is het resultaat van een sterke toename van de vraag naar goed opgeleide test professionals in België en vooral in Nederland (verdubbeling van het aantal Nederlandse consultants). Bovendien werd ps_testware Frankrijk opgericht. ps_testware kon ook genieten van de sterke ICT markt en dankzij de verbeterde sales-aanpak kunnen we onze klanten een completer dienstenpakket aanbieden met meer toegevoegde waarde.

ps_testware startte in 1994 met het aanbieden van advies inzake gestructureerd softwaretesten in België. Vervolgens werd een dochteronderneming in Nederland (1998) en Frankrijk (2007) opgericht. ps_testware consultants werken op projecten in België (63%), Nederland (30%) en Frankrijk (7%) en dit in diverse sectoren: bank & verzekeringen, farmaceutica, auto-industrie, energie, overheid en distributie kleinhandel.





Ingezonden persbericht