Gemeente Purmerend

Donderdag geen Sportinstuif

26 februari 2008

Donderdag 28 februari is er geen sportinstuif in sportaccommodatie De Gors aan de Zwanebloem. De zaal is die week ingericht voor de VoorjaarsPurvak. Donderdag 6 maart is er weer de gelegenheid sportief bezig te zijn met bijvoorbeeld badminton of tafeltennis. Het laatste uur is er de afgelopen maanden steeds volleybal gespeeld. Wie voor het eerst komt kan gratis kennismaken met de Sportinstuif. De normale toegangsprijs is EUR 4,00 per persoon per keer, groepen betalen vanaf vier personen een lager bedrag per deelnemer.

Tijdens de Sportinstuif is het mogelijk alleen of met anderen met diverse sportmaterialen aan de conditie te werken. De begeleider probeert elk verzoek om andere sportieve mogelijkheden dan tafeltennis, badminton, basketbal en volleybal te realiseren. De Sportinstuif is gewoon leuk om te doen en levert een bijdrage aan een gezondere leefstijl.
Iedere Purmerender vanaf achttien jaar kan meedoen met de geboden sportieve activiteiten. Zij kunnen elke donderdag van 19.30 uur tot 21.30 uur vrijblijvend onder deskundige begeleiding sporten. Het betreden van de sportvloer is alleen toegestaan met gym- of sportschoenen voor binnengebruik. De kleedruimten zijn beschikbaar vanaf 19.15 uur. In de toegangsprijs is het gebruik van sportmaterialen inbegrepen.
De sportaccommodatie bij het wijkwinkelcentrum in De Gors ligt gunstig voor fietsers, busgebruikers en bezoekers met de auto. Met het aanbod van deze sportieve activiteit wil Sport en Recreatie van de gemeente - zoals in de nota Scoren met Sport is gesteld - meer Purmerenders vaker aan het bewegen krijgen. Wie nadere informatie over de Sportinstuif wil, kan contact opnemen met het Sportservicecentrum van Sport en Recreatie, telefoon (0299) 452 312.