Nederlandse Tafeltennisbond

Ook dit jaar weer THREE BALL Jeugdsportkampen !

Ook in 2008 wordt er weer een tafeltenniskamp georganiseerd voor de jeugdleden. Al vele jaren is dit tafeltenniskamp voor de jeugd een vast item in de zomervakantie en ieder jaar is het weer een succes!

Alle jongens en meisjes van 9 tot en met 18 jaar, die lid zijn van de NTTB, kunnen deelnemen aan dit gezellige trainingskamp.

Natuurlijk wordt er op dit trainingskamp veel getafeltennist (zowel training als toernooien) en aan de conditie gewerkt, maar er is zeker ook genoeg ruimte voor leuke en gezellige activiteiten. Zo is er een recreatieteam voor avondactiviteiten zoals dropping, bingo en niet te vergeten, de oergezellige bonte avond om de week af te sluiten!

De THREE BALL Jeugdsportkampen 2008 worden gehouden in het kleine Gelderse plaatsje Hengelo (dus niet de stad Hengelo in Overijssel). Midden in de bossen ligt hier een zeer fraaie kampeerboerderij De Haverkamp, die tevens beschikt over een speelweide en een volleybalveld. Iets verderop ligt het trainingscomplex, sportcomplex De Veldhoek.

Wanneer:

De THREE BALL Jeugdsportkampen zijn dit jaar van maandag 11 augustus t/m zaterdag 16 augustus 2008 onder leiding van Hendrikus Velzing.

De aankomst is op maandag om 11.00 uur en het vertrek is op zaterdag om 12.00 uur.

Wil jij ook meedoen? Surf dan snel naar: www.tafeltenniskamp.nl voor meer informatie en meld je vandaag nog aan, want vol=vol! Vragen? Neem contact op met Sjaak Loef via j.loef@tafeltenniskamp.nl