Ingezonden persbericht


Hilversum, februari 2008

No Visible Lines

Niets is zo vervelend als het zien van de randen van je ondergoed door je kleding heen. Gelukkig helpt Hunkemöller vanaf nu dit probleem te voorkomen met de No Visible Lines serie.

Deze innovatieve lijn bestaat uit een hiphugger en een hipster. De randen van deze uiterst technische producten zijn door middel van de lasercut helemaal glad en absoluut niet zichtbaar onder je kleding. Deze techniek is mogelijk door het gebruik van een zachte microvezel stretchstof. De stof ademt en zorgt ook voor een perfecte pasvorm. Hierdoor zitten de No Visible Lines producten als gegoten. Dus trek die mooie jurk of strakke broek uit de kast, vanaf nu zal je ondergoed onzichtbaar blijven!

Verkrijgbaarheid

De No VL slips zijn vanaf 28 februari verkrijgbaar in de Hunkemöller filialen en via www.hunkemoller.com

Specificatie slip

Prijs: ¤ 9,99

Maten: S - XL

Hunkemöller en Maxeda

Hunkemöller, opgericht in 1886, is onderdeel van Maxeda, de grootste non-foodketen van Nederland. Hunkemöller heeft circa 2.600 medewerkers en vierhonderd winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Egypte, Turkije, Spanje, Aruba en Curaçao. Hunkemöller is een van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa en marktleider in de Benelux-landen.