Politie Zeeland



O-393-2008 Auto gestolen in Yerseke
Tussen 27 februari 23.00 uur en 28 februari 12.30 uur is een personenauto gestolen vanaf een parkeerplaats aan de Oude Torenstraat in Yerseke.
Het betreft een grijze Ford Escort voorzien van het kenteken FH-GR-71. Het is niet bekend hoe de auto is weggenomen.

Z-394-2008 Inbraken in Zeeuwsch-Vlaanderen
Tussen 14.00 uur gistermiddag en 12.30 uur vanmorgen is ingebroken in een pand aan de 's-Gravenstraat in Clinge.
De dader(s) is/zijn het pand binnengekomen door een raam te vernielen. Binnen in het pand waren kasten en lades doorzocht. Uit één van de lades is een geldbedrag weggenomen. De Zeeuwse politie gaat sporenonderzoek doen en heeft een aangifte opgenomen van de benadeelde.
Ook in de Malpertuuslaan in Clinge werd ingebroken.
Om het pand binnen te komen werd door de dader(s) een raam vernield. Uit het pand werd computerapparatuur en geld weggenomen. Het is niet bekend of er een verband is tussen beide inbraken.

O-395-2008 Vrouw aangereden, veroorzaker rijdt door
Om ongeveer 20.36 uur vanavond is een vrouw aangereden op de parallelweg van de N59 ter hoogte van Bruinisse.
De vrouw werd op dat moment bijgestaan door een werknemer van de ANWBwegenwacht die een band aan het wisselen was van de auto van de vrouw. Op een gegeven moment besluit de vrouw uit haar auto te stappen en op het moment dat zij dat doet wordt zij direct aangereden door een auto die vanuit de richting Bruinisse komt. (Voor de bekenden in de omgeving: het ongeluk heeft plaatsgevonden op de weg naar het Grevelingenrestaurant) De vrouw komt op het wegdek terecht en loopt diverse breuken op. De passerende auto, de bestuurder van een donkerkleurige auto, is doorgereden na de aanrijding. De politie zoekt getuigen van het ongeluk. Zij kunnen zich melden op telefoonnummer 0900-8844 of langsgaan op het politiebureau in Zierikzee. De vrouw is door een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam, haar gegevens zijn nog niet bekend.


Politie Zeeland