Ingezonden persbericht


Travel Deluxe 2008 in stijlvolle Passenger Terminal Amsterdam

VNU Exhibitions heeft de definitieve data en locatie vastgelegd van Travel Deluxe 2008, het nationale reisevent met het topsegment aanbieders van vakanties en reizen op topniveau. Travel Deluxe 2008 vindt plaats van vrijdag 29 februari tot en met zondag 2 maart in de stijlvolle Passenger Terminal Amsterdam. Het event omvat een reisaanbod dat helemaal is toegespitst op de groeiende groep Nederlanders die een exclusieve vakantie wensen. Grote marktpartijen in het segment luxe touroperators hebben serieuze interesse getoond in deelname.

.

Projectmanager Gerben Hardeman van VNU Exhibitions: "De Passenger Terminal was voor de komende editie van meet af aan onze ideale evenementenlocatie. De uitstraling van de Passenger Terminal, gelegen aan het IJ en nabij de historische binnenstad van Amsterdam past volledig bij de ambiance die wij voor Travel Deluxe beogen."

Exclusiviteit
De beursperiode is ideaal. Hardeman: "Deze valt midden in de periode waarin de beoogde doelgroep zich weer intensief richt op het samenstellen van reizen vol luxe en comfort, met een exclusieve bestemming of een speciale beleving. Zo'n 90% van de aanbieders van deze vakanties op maat heeft al aangegeven te willen participeren. Om de kwaliteit van het concept te waarborgen wordt een veertigtal exposanten geselecteerd op basis van exclusiviteit."

Gunstig klimaat
Het klimaat voor luxe reizen is gunstig; de economie trekt aan, de vraag naar vakanties op maat neemt toe, evenals de behoefte aan persoonlijke benadering. Ook het aantal reislustige senioren met voldoende financiële armslag groeit gestaag. De doelgroep wordt bereikt via een persoonlijke benadering, ondersteund door intensieve samenwerking met de exposanten en strategische partners.

Hide&Chic
Travel Deluxe wordt georganiseerd in samenwerking met Hide&Chic, het luxe lifestyle-tijdschrift waarin bijzondere reizen en ontdekkingen centraal staan. (www.hidechic.com)

Workshops
Het programma van Travel Deluze wordt omlijst door inspirerende presentaties over bijzondere reizen en bestemmingen, proeverijen, wijnworkshops, shows van exclusieve reiskleding en accessoires, exposities en entertainment. Tevens zal er nog een speciale vakmoment gecreëerd worden voor reisagenten die luxe reizen verkopen. De acquisitie van Travel Deluxe 2008 gaat in de laatste week van juni 2007 van start (www.traveldeluxe.nl)

Noot voor de redactie (