Ingezonden persbericht


13 december 2007

Persbericht

Stichting geeft
conferentie over
Heilige Geest

In de voorjaarsvakantie, op 29 februari en 1 maart, organiseert de stichting 'Geboren om vrij te zijn' onder leiding van Wilkin van de Kamp een conferentie met het thema 'De Heilige Geest' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Veel christenen verlangen ernaar om de Heilige Geest beter te leren kennen, en tijdens deze twee dagen helpen Wilkin van de Kamp, Willem Ouweneel en Martin Koornstra de deelnemers hierbij verder op weg.

Tijdens deze dagen worden 8 samenkomsten georganiseerd waarbij de sprekers hun toehoorders uitdagen om de Heilige Geest beter te leren kennen en dagelijks met Hem te wandelen. Thema's die tijdens de samenkomsten worden besproken zijn: 'Heilige Geest wie bent U?', 'De doop in de Heilige Geest', 'De Heilige Geest als coach' en 'De gaven van de Heilige Geest in de praktijk'. De samenkomsten worden muzikaal begeleid door de Come Together Band onder leiding van Glenn van der Mull.


Deelname aan dit weekend over de Heilige Geest is gratis. Wel wordt tijdens de conferentie een liefdegave opgehaald voor de bediening van de stichting 'Geboren om vrij te zijn'. Deze gift is aftrekbaar van de belasting. De overnachting tijdens de conferentie kunt u boeken op de internetsite van De Betteld, www.betteld.nl of bellen met de receptie, 0314-627200. Op deze internetsite kunt u zich ook voor dit weekend opgeven, en meer informatie vinden zoals het volledige programma. Meer informatie over de stichting 'Geboren om vrij te zijn' staat op www.bevrijdingspastoraat.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht