RTL Group

Laatste uitzending '4 in het land' op vrijdag 29 februari

RTL 4 programmeert om 22.30 uur in de sfeer van de avond

Op vrijdag 29 februari vindt de laatste uitzending plaats van het RTL 4-programma 4 in het Land. Vanaf maandag 3 maart zendt RTL 4 op werkdagen om 22.30 uur programmas uit die aansluiten bij de sfeer van de eerder die avond uitgezonden programmering. Op maandag is dat Van Amstelveen tot Afrika, op dinsdag Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken, op woensdag Brothers & Sisters, op donderdag Supernanny en op vrijdag Grijpstra & De Gier.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: Er is sinds de start op 5 september 2005 keihard gewerkt door de ploeg van 4 in het Land. Daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ondanks de tijd en energie die lange tijd in 4 in het Land is gestoken, is het helaas niet gelukt het programma zelfstandig voldoende kijkers te laten trekken. Met het doorprogrammeren in de sfeer van de avond denken we de kijker beter te bedienen en beter vast te houden.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, sr. Communicatieadviseur RTL Nederland, via telefoonnummer 035-6718933/0653-462977 of via jasper.teijsse@rtl.nl.