KNHS


Gert van den Hof in Ermelo
13 februari 2008
gert van den hof.jpg

ERMELO - (KNHS) Op vrijdagavond 29 februari verzorgt Gert van den Hof op het KNHS-centrum in Ermelo zijn unieke trainingsmethode tijdens het rondje instructie Zadelmak maken en corrigeren van probleempaarden. De uit Slagharen afkomstige Van den Hof is een begrip in de paardenwereld als het gaat om de africhting van jonge paarden. Binnen een kwartier berijdt hij een totaal onervaren paard.

Gert van den Hof is niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland een zeer gerespecteerde deskundige op het gebied van africhting en heropvoeding van paarden. Hij is een echte self made man. Van den Hof heeft zijn trainingsmethode al op jonge leeftijd ontwikkeld. In de afgelopen jaren heeft hij honderden paarden succesvol zadelmak gemaakt. Door de ervaring en kennis die hij hierbij heeft opgedaan, is Van den Hof inmiddels ook een expert in het heropvoeden van paarden met gedragsproblemen. Binnen zeer korte tijd onderscheidt hij karaktertypes bij verschillende paarden. Hierdoor is hij in staat bijna direct de juiste verhouding tussen mens en dier te bewerkstelligen.

Een rondje instructie van Gert van den Hof is een unieke en spectaculaire ervaring voor alle paardenliefhebbers. Tijdens het rondje instructie gaat Van den Hof een aantal paarden van bezoekers zadelmak maken en een paard met gedragsproblemen rijden. Daarnaast geeft hij uitleg over zijn trainingsmethode.

De avond begint om 19.30 uur en de toegangsprijs is 12,-- per persoon. Wil je de avond bijwonen? Meld je dan van tevoren aan. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reageer snel. Aanmelden kan per e-mail: accommodaties@knhs.nl of per fax: (0577) 40 17 25.