Gemeente Harenkarspel


Morgen groot feest in dorpshuis Warmenhuizen

Vrijdagavond 29 februari tussen 20.00 en 24.00 uur organiseert gemeente Harenkarspel het feest "Waarderingsbijeenkomst VRIJwillig" in dorpshuis Warmenhuizen aan Dorpsstraat 126. Het feest is bedoeld voor de vrijwilligers in de zorg, als dank voor al hun inspanningen voor de samenleving van Harenkarspel.

In de gemeente zijn heel veel mensen belangeloos actief op verschillende terreinen en binnen verschillende sectoren. Hen allemaal tegelijk bedanken is niet te doen. Daarom wordt elk jaar een feest gehouden voor een andere groep. Dit eerste jaar zijn de vrijwilligers in de zorg aan de beurt. Er worden rond de 150 mensen verwacht. Het kan zijn dat mensen de uitnodiging voor dit feest hebben gemist. Als u vrijwilliger bent in de zorg en nog niet bent benaderd, kunt u het gemeentehuis bellen en wordt een uitnodiging voor u alsnog geregeld.

Hoe de feestavond is aangekleed, blijft nog even een verrassing. Wel is bekend dat tijdens de avond een goed doel wordt gekozen dat een aanmoediging krijgt. De nominaties voor dit goede doel zijn tevoren gevraagd aan de genodigden. De genodigden hebben tevens een toegangsbewijs ontvangen, met het verzoek deze retour te zenden als geen gebruik kan worden gemaakt van de uitnodiging. Er worden ongeveer 150 mensen verwacht. De gemeente roept hen op om zoveel mogelijk op de fiets, lopend of carpoolend te komen in verband met de beperkte parkeergelegenheid.

Het wapen van de gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600