RTL Group

Alles over 'Idols' en de finale vrijdag in 'RTL Boulevard'

Deze week staat in het teken van Nikki en Nathalie: wie van de twee getalenteerde zangeressen, momenteel op promotietournee door het land, wint zaterdag aanstaande het vierde seizoen van 'Idols'? 'RTL Boulevard' belicht deze finale vrijdag 29 februari van zoveel mogelijk kanten.

Beide kandidaten voor de titel 'Idool 2008' komen aan het woord via een live-schakeling met Studio 22, waar ze dan druk bezig zijn met de repetities voor zaterdag. Er zijn tevens reportages over de hype en het tumult die de finale met zich meebrengt en over de hitpotentie van de 'Idols'-kandidaten van toen en nu, nationaal en internationaal. De jurken die Nikki en Nathalie tijdens de finale dragen beleven bovendien bij 'RTL Boulevard' hun primeur. 'Idols'-jurylid Gordon neemt plaats achter de 'RTL Boulevard'-desk, evenals Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 29 februari, tussen 18.35 en 19.30 uur.

Website: www.rtlboulevard.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.