Provincie Overijssel

Stem op de Statenzaal voor de Architectuurprijs

logoarchitectuurprijs324.jpg (30 Kb)

Tussen de genomineerde gebouwen in Zwolle voor de Architectuurprijs 2008 prijkt een opvallende naam: de Statenzaal van het provinciehuis is dit jaar namelijk kandidaat voor deze prestieuge prijs. Hier kunt u zelf uw stem uitbrengen op een van de gebouwen.

In onderstaand stemformulier kunt u maximaal drie projecten aanvinken als uw favoriet en u daarnaast aanmelden voor de publieksjury.

Dit jaar zijn 22 objecten ingezonden voor de categorieën woningbouw, utiliteitsbouw en een vrije categorie. Ze zijn alle gerealiseerd tussen 1 juli 2006 en 1 juli 2007. U kunt stemmen tot en met 11 maart. Ook aanmelden voor de publieksjury kan tot en met 11 maart. De publieksjury gaat op zaterdag 22 maart per touringcar op pad langs de acht meest geliefde objecten. Welke dat zijn wordt duidelijk op zaterdag 15 maart.

Wie de uiteindelijke winnaar van de Architectuurprijs 2008 wordt, wordt bekend op vrijdag 28 maart. Dan wordt het antwoord op deze vraag gegeven tijdens de derde editie van dit evenement, dat wordt gehouden in de Broerenkerk.

Lees hier alles over de Architectuurprijs!