Af Erkend


Negen AF-deelnemers in de prijzen gevallen

28/02/08 - Persbericht, AF Waddinxveen - Schildersbedrijven 'Nico Castricum' uit Castricum, 'Andeweg' uit Barendrecht, 'Blok en Zn' uit Nijkerk, 'Copier en Zonen' uit Schalkwijk, 'De Rijke' uit St. Maartensdijk, 'Quirijn Pijnappels' uit Cuijk, 'Van Luubeek, De Regenboog', uit Dreumel, 'Gebroeders Scheffer' uit Zwolle en 'Schilders' uit Tilburg zijn met hun schilderwerk in de prijzen gevallen.

De bedrijven scoorden over 2007 als één van negen bedrijven in heel Nederland een maximale score bij de technische inspectie van de Stichting AF-Erkenningsregeling (bekend van 'de erkende schilder, glaszetter en behanger'), waar alle bedrijven deelnemer van zijn.

De inspectie op het werk van de bedrijven werd uitgevoerd door het onafhankelijk Verf Advies Centrum en bevatte zo'n 50 controlepunten. De winnende bedrijven scoorden op alle punten maximaal. Zij kregen uit handen van de secretaris van de AF-Erkenningsregeling, de heer Spruijt, een speciale oorkonde en een taart uitgereikt.

De AF-Erkenningsregeling is een initiatief van FOSAG, ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings, en glaszetbranche. In totaal zijn er in Nederland ruim 1.550 AF-erkende schilders, glaszetters en behangers. Zij werken met voorwaarden die overeengekomen zijn met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond en waarin de uitvoering van werk tussen opdrachtgever en opdrachtnemer inclusief (nakomings)garanties door de Stichting AF zijn geregeld. Eens in de drie jaar worden alle deelnemende bedrijven geheel doorgelicht inclusief een technische inspectie.


---


Noot voor de redactie:
In onze perssectie vindt u onze persberichten & aanvullend materiaal terug via www.af-erkend.nl/pers.

Stichting AF-Erkenningsregeling
Stichting AF-Erkenningsregeling is de enige schilders- en onderhoudsorganisatie in Nederland die werkt met leveringsvoorwaarden overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond, waarin garanties van bedrijven, geschillenregeling en nakomingsgarantie van de Stichting AF zijn geregeld. De Stichting AF-Erkenningsregeling is opgericht in 1995 door FOSAG, de branche-organisatie voor schilders-, onderhouds, metaalconserverings- en glasbranche en telt ruim 1.550 erkende bedrijven door heel Nederland.

Website
www.af-erkend.nl