Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Ontwikkelingen locatie Manger Cats

Op een drukbezochte informatiebijeenkomst over de ontwikkelingen op locatie Manger Cats gaf de gemeente vorige week inzicht in de ruimtelijke procedures voor de realisatie van woningbouw. De initiatiefnemer van de plannen gaf een presentatie over de opzet voor de inrichting van de locatie en van de type woningen die worden gerealiseerd.

De tennisvereniging en schietvereniging hebben een overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling van de locatie. Voor de gemeente is de overeenkomst een voorwaarde voor de verdere ontwikkeling. Het tennissen blijft op de locatie gehandhaafd en krijgt een nieuw verenigingsgebouw. De tennisvereniging geeft aan achter de plannen te staan en kan zich op deze manier ontwikkelen tot een financieel gezonde organisatie. Ook de faciliteiten van de schietvereniging worden aangepast aan de eisen en wensen van deze tijd. Tussen de tennisvereniging en schietvereniging is ruimte voor 16 grondgebonden woningen op ruime kavels en voor vier appartementen.

De informatiebijeenkomst is het startschot voor de ruimtelijke procedure voor het herzien van het bestaande bestemmingsplan en voor de afgifte van een bouwvergunning.

informatieavond locatie manger cats

Laatst gewijzigd: 29 februari 2008