Politie Gelderland-Midden

Man meldt zich na vernieling ruit

Publicatiedatum: 29-2-2008 11:44:49

DIEREN - Een 38-jarige man uit Spankeren is donderdag rond vier uur aangehouden door de politie. De man wordt ervan verdacht een ruit van een woning aan de Geitenbergweg vernield te hebben. De man zou ruzie gekregen hebben met zijn 32-jarige ex-vriendin waarop hij met gereedschap tegen een ruit van de voordeur gegooid zou hebben. De vrouw deed hiervan aangifte. De man kwam dezelfde middag naar het politiebureau om zich te melden. Tegen hem is proces - verbaal opgemaakt. (08-029267)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Auto vernield, jongen aangehouden

Publicatiedatum: 29-2-2008 11:44:04

ARNHEM - De Arnhemse politie heeft donderdagavond rond kwart over negen een zestienjarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van vernieling van een auto. De politie kreeg een melding van een getuige die gezien had dat een drietal jongens door de voortuinen op de Moersbergenlaan aan het rennen waren. Ter plaatse zagen agenten een jongen lopen die voldeed aan het signalement. De jongen liep bij het zien van de agenten hard weg. De politie zette de achtervolging in, waarna de jongen werd aangehouden. Hij verklaarde dat hij met een tweetal andere jongens een buitenspiegel van een auto aan de Moersbergenlaan had vernield. De jongen werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader onderzoek in verzekering gesteld. (08-029368)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Jongen aangehouden op verdenking heling

Publicatiedatum: 29-2-2008 11:42:37

ARNHEM - Een zestienjarige fietser uit Arnhem is donderdagavond rond tien uur door de Arnhemse politie aangehouden op verdenking van heling van een fiets. Bij een routinecontrole aan de Verlengde Hoflaan bleek de Arnhemmer op een fiets te rijden die als gestolen was opgegeven. De jongen moest mee naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. Hij gaf aan de fiets via internet gekocht te hebben. Na verhoor is de jongen weer vrijgelaten. De fiets is in beslag genomen. (08-029394)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Winkeldieven aangehouden

Publicatiedatum: 29-2-2008 11:41:44

ARNHEM - De politie heeft donderdag drie verdachte winkeldieven aangehouden. Om half vier werd een 32-jarige vrouw uit Arnhem aangehouden aan het Johnny van Doornplein. De vrouw zou twee tassen, pyjama's en een aantal etui's uit de winkel meegenomen hebben. De vrouw werd voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau. De Arnhemse bekende de diefstal en werd met een dagvaarding op zak naar huis gestuurd.

Om half zeven werden een 33-jarige man uit Oss en een 32-jarige vrouw uit Megen aangehouden. Ze werden door het personeel van een winkel aan de Dr C Lelyweg betrapt op het meenemen van verschillende goederen zonder deze af te rekenen. Het stel werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man en vrouw hebben de diefstal bekend. Tegen hen is proces - verbaal opgemaakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

WESTERVOORT - De politie heeft donderdagavond rond kwart voor zeven een 50-jarige man uit Westervoort aangehouden. Hij wordt verdacht van het ingooien van meerdere ruiten van een woning aan de Mommenkamp. De Automobilist onder invloed aangehouden
TOLKAMER - De politie heeft donderdagavond rond kwart over negen een