Schildersbedrijf Schilders valt in de prijzen

29/02/2008 12:02

Stichting AF-Erkenningsregeling

Schildersbedrijf Schilders uit Tilburg is met haar schilderwerk in de prijzen gevallen. Het bedrijf scoorde over 2007 als één van negen bedrijven in heel Nederland een maximale score bij de technische inspectie van de Stichting AF-Erkenningsregeling (bekend van 'de erkende schilder, glaszetter en behanger'), waar Schilders deelnemer van is.

De inspectie op het werk van Schilders werd uitgevoerd door het onafhankelijk Verf Advies Centrum en bevatte zo'n 50 controlepunten. Schildersbedrijf Schilders scoorde op alle punten maximaal. De heer Schilders is gediplomeerd schilder, ondernemer en erkend bedrijf. Bij het bedrijf werken 's zomers zo'n 60 mensen. De grootste klantenkring is de sector gezondheidszorg. Vooral de ziekenhuizen en bejaardenzorgcentra kennen Schilders goed.

Volgens eigen zeggen is zijn bedrijf een 'kwaliteitsbewust' bedrijf die het hele jaar volop werk heeft omdat hij "kwaliteit, klantgerichtheid en service hoog in het vaandel heeft staan. Dat kan alleen met een bijzonder vakbekwame instelling van alle personeelsleden. Niet voor niets is onze slogan 'Je hebt schilders en Schilders'", aldus de trotse prijswinnaar. Schilders is ook dealer van de Planbuildingformule, waarmee huiseigenaren en VvE'en meerjarig onderhoud tegen een aantrekkelijke prijs kunnen uitbesteden.

De AF-Erkenningsregeling is een initiatief van FOSAG, ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings, en glaszetbranche. In totaal zijn er in Nederland ruim 1.550 AF-erkende schilders, glaszetters en behangers. Zij werken met voorwaarden die overeengekomen zijn met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond en waarin de uitvoering van werk tussen opdrachtgever en opdrachtnemer inclusief (nakomings)garanties door de Stichting AF zijn geregeld. Eens in de drie jaar worden alle deelnemende bedrijven geheel doorgelicht inclusief een technische inspectie.





http://www.af-erkend.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie:
In onze perssectie vindt u onze persberichten & aanvullend materiaal terug via www.af-erkend.nl/pers.

Stichting AF-Erkenningsregeling
Stichting AF-Erkenningsregeling is de enige schilders- en onderhoudsorganisatie in Nederland die werkt met leveringsvoorwaarden overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond, waarin garanties van bedrijven, geschillenregeling en nakomingsgarantie van de Stichting AF zijn geregeld. De Stichting AF-Erkenningsregeling is opgericht in 1995 door FOSAG, de branche-organisatie voor schilders-, onderhouds, metaalconserverings- en glasbranche en telt ruim 1.550 erkende bedrijven door heel Nederland.

Website
www.af-erkend.nl