Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, 29 februari 2008-
______

Goedkoop & Partners en TeekensKarstens gaan samen

Het Alphense advocatenkantoor Goedkoop & Partners en TeekensKarstens advocaten en notarissen bundelen hun krachten. De kantoren gaan vanaf 1 april 2008 samen, waarna de dienstverlening van Goedkoop & Partners zal worden voortgezet onder de naam TeekensKarstens.

TeekensKarstens -met vestigingen in Leiden en Lisse- is de grootste juridische dienstverlener van de regio. Door het samenwerkingsverband met Goedkoop & Partners gaat TeekensKarstens behoren tot de top 40 van de grootste advocaten- en notariskantoren in Nederland. Bij de organisatie werken 150 juristen en medewerkers.

Slagkracht
Begin januari 2008 opende TeekensKarstens al een vestiging in Alphen aan de Rijn in het kantoor waar notaris Augstein voorheen praktijk hield. Het samengaan met het vooraanstaande kantoor Goedkoop & Partners Advocaten vergroot de slagkracht van TeekensKarstens in de Alphense regio aanzienlijk.

Big enough to know...
...small enough to care. Deze door Goedkoop & Partners gehuldigde bedrijfsfilosofie sluit naadloos aan op TeekensKarstens' visie over concentratie van kennis en kunde in het belang van de klant. Alphense klanten die zich thuisvoelen bij de persoonlijke stijl van Goedkoop & Partners kunnen nu ook de voordelen genieten van het grotere verband, een tweede internationaal netwerk en de kennissynergie van TeekensKarstens.

Nieuw en vertrouwd
In de door daadkracht gekarakteriseerde Alphense regio is grote behoefte aan een gecombineerd advocaten- en notariskantoor. De regio kent een geïntegreerde aanpak door advocaten en notarissen nog niet. De nieuwe organisatie zal voor de Alphense ondernemer veel nieuwe mogelijkheden gaan geven. De aansturing van het kantoor blijft in de vertrouwde handen van mr. Michiel Goedkoop en mr. Robert Jan Stoop.

______



Ingezonden persbericht