Gemeente Tilburg

blad 1 van 1
Agenda evenementen centrum 2008

We staan aan de start van een nieuw evenementenseizoen. De gemeente informeert u graag over de evenementen die dit seizoen in het centrum van Tilburg plaatsvinden. In de bijlage van deze brief vindt u een overzicht van de evenementen met de koopzondagen, de rustweekenden per gebied en de wegafsluitingen.

De agenda is natuurlijk onder voorbehoud. Niet alle evenementen zijn al officieel aangevraagd. Er kunnen nog kleinschalige activiteiten worden toegevoegd, waarbij wel rekening wordt gehouden met rustperiodes.

Communicatie
Voordat een evenement start, ontvangt u van de betreffende organisatie een bewonersbrief. In deze bewonersbrief vindt u een telefoonnummer van een contactpersoon die u kunt bellen voor vragen of enige vorm van overlast. Komt u er met de betreffende organisatie niet uit, dan kunt u contact opnemen met Mariska van Outheusden, vertegenwoordigster van de Bewonersbelangen Centrum Zuid. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 -10922893. Opmerkingen en klachten worden via Mariska teruggekoppeld met het Team Evenementen van de gemeente Tilburg. Problemen die niet meer gecorrigeerd kunnen worden tijdens het evenement, worden achteraf in de evaluatie met de organisatie besproken.

Veiligheid en overlast bij evenementen
Met medewerking van instellingen en organisaties uit de stad is de nota "Prettig geregeld" vastgesteld. In deze nota staat informatie over veiligheid en handhaving bij evenementen en de voorwaarden in de vergunning met betrekking tot overlast. Voor meer informatie over deze nota kijk op www.tilburg.nl

Hebt u nog vragen?
Hebt u nog vragen, dan kunt u op werkdagen tijdens kantooruren contact opnemen met Team Evenementen
Marion Reijnen: telefoon 542 93 23 of e-mail: marion.reijnen@tilburg.nl Wilma Maas: telefoon 542 85 16 of e-mail wilma.maas@tilburg.nl Lucy Bounin: telefoon 542 86 28 of e-mail lucy.bounin@tilburg.nl

Bezoekadres
Stadhuisstraat 1
Postadres
Postbus 90155
5000 LH Tilburg
Doorkiesnummer
013 542 93 23
Faxnummer
013 542 89 76
Servicedienst
Communicatie
Informatisering
Juridische Zaken
Faciliteiten
Financiële Administratie
Personeel
Nummer
08106SE
Datum
29 februari 2008