Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Betagraphics en Univé tekenen raamovereenkomst

Hengelo, 29 februari 2008

Betagraphics en verzekeringsmaatschappij Univé tekenden onlangs een raamovereenkomst. Univé koos voor Betagraphics, omdat ze de toegevoegde waarde kan leveren die Univé zoekt.

Met de raamovereenkomst bevestigen beide partijen dat er overeenstemming is bereikt in het leveren van zaken, apparatuur, programmatuur, het verrichten van diensten en/of het inhuren van tijdelijke medewerkers. Binnen deze samenwerking is een eerste project, voor het verwezenlijken van een WAN-netwerk tussen de verschillende locaties van Univé, reeds getekend.

Univé heeft voor Betagraphics gekozen, omdat Betagraphics op IT architectonisch gebied de toegevoegde waarde kan leveren die het bedrijf zoekt. Betagraphics is een organisatie die kritisch kijkt naar problemen en bijbehorende oplossingen. Het is een organisatie die goed meedenkt met de klant en deze zo goed mogelijk helpt bij het zoeken naar de juiste oplossing , aldus Maurits Haitsma inkoper van Univé. Hij verwacht dan ook een goede samenwerking tussen Univé en Betagraphics.