Dyade neemt activiteiten van onderwijsbureau Akros over

29/02/2008 15:56

Dyade

Dyade heeft donderdag 28 februari jl. een overeenkomst getekend met Akros onderwijsbureau, waarin de activiteiten van Akros worden overgedragen aan Dyade per 1 maart a.s. Deze activiteiten zullen de positie van Dyade als Nederlands grootste dienstverlener in het onderwijs verder versterken. Hierdoor krijgt Dyade er twee vestigingen bij, één in Tilburg en één in Bergen op Zoom.

Dyade heeft vertrouwen in de voordelen die de overeenkomst voor de klanten kan betekenen. De vestigingen van Akros sluiten aan op het verzorgingsgebied van de vestigingen van Dyade en er zijn synergie- en schaalvoordelen in dienstverlening te behalen. Dyade heeft de ambitie om de dienstverlening aan de klanten van Akros verder uit te bouwen.

Loek Oomen, voorzitter Centrale Dienst van Akros: "We hebben alle vertrouwen in de overdracht van de activiteiten van Akros naar Dyade. De dienstverlening komt in handen van een organisatie die door haar omvang garant staat voor continuïteit en innovatie. Ik ben onder de indruk van de betrokkenheid en deskundigheid van de medewerkers van Dyade. Dyade heeft een heldere visie op dienstverlening in het onderwijs en het feit dat Dyade als enige organisatie in haar sector volledig ISO gecertificeerd is, onderstreept het kwaliteitsbewustzijn."

Hans Bol, Algemeen Directeur Dyade: "Dyade is trots op het vertrouwen dat het bestuur, de medewerkers en de klanten van Akros in Dyade hebben. De overdracht van de activiteiten van Akros betekent een belangrijke pijler onder de ambitie van Dyade om haar diensten landelijk te kunnen aanbieden tegen scherpe tarieven door gerealiseerde schaalvoordelen."

Over Akros
Akros is dienstverlener in het onderwijs met klanten die voornamelijk gevestigd zijn in Zuid West Nederland. Akros heeft ongeveer 110 medewerkers in dienst en ondersteunt dagelijks ruim 70 besturen met diensten op het gebied van financiële en personele dienstverlening en advisering op het gebied van huisvesting. Akros heeft vestigingen in Bergen op Zoom en Tilburg.

Over Dyade
Dyade is de grootste dienstverlener in het onderwijs in Nederland. Met de overname van de activiteiten van Akros ondersteunen ruim 500 medewerkers dagelijks schoolorganisaties met financiële en personele administratie en bedrijfsvoering. Al naar gelang de behoefte profiteren onderwijsorganisaties en tegenwoordig ook kinderopvang en peuterspeelzalen van een ruime en flexibele keuze aan dienstverleningspakketten en maatwerkcomponenten. Dyade is ISO gecertificeerd en heeft per 1 maart a.s. ruim 600 besturen in het primair en voortgezet onderwijs als klant. De jaaromzet groeit naar Euro 40 miljoen per jaar.

De overeenkomst is tot stand gekomen door de bemiddeling van Mazars Berenschot Corporate Finance.

Namens de Algemeen Directeur
Hans Bol

Meer informatie
Herman de Wild, Marketingmanager Dyade, telefoon 030 630 56 26 E-mail: herman.de.wild@dyade.nl
www.dyade.nl





http://www.dyade.nl