BASF

Vanaf 1 maart opereert BASF Construction Chemicals Nederland B.V. in Oosterhout onder de vlag BASF Nederland B.V. Dit betekent een verdere groei van BASF Nederland B.V., die haar hoofdvestiging in Arnhem heeft. De onderneming in Oosterhout behoorde eerder tot de bouwchemie divisie van Degussa, voordat deze activiteiten 2006 werden overgenomen door BASF.
De divisie Construction Chemicals ontwikkelt en produceert een uitgebreid programma van producten voor de bouw en afbouw. Zoals hulpstoffen voor beton en mortel, tegellijmen en kitten, betonreparatie producten, evenals industriële en decoratieve kunsthars vloersystemen.
Innovatie en productontwikkeling staan centraal. Zo levert de vestiging bijvoorbeeld lichtgewicht en sneldrogende tegellijmen gebaseerd op nanotechnologie. Wilt u meer lezen over de producten van Construction Chemicals, kijk dan op www.basf-cc.com.

In Oosterhout werken 45 medewerkers. Zij zullen allen in de nieuwe situatie onder de naam BASF Nederland B.V., Construction Chemicals opereren.

BASF in Nederland
Naast de locaties Arnhem en Oosterhout heeft BASF Nederland B.V. vestigingen in De Meern (katalysatoren) en Nijehaske (veredelingsproducten).
Wilt u meer lezen over de bedrijven van BASF in Nederland, kijk dan op www.basf.nl.

BASF
BASF is wereldwijd de toonaangevende onderneming in de chemische industrie - The Chemical Company. Haar portfolio strekt zich uit van chemicaliën, kunststoffen, veredelingsproducten, gewasbeschermingsproducten en fijnchemicaliën tot olie en gas. Als een betrouwbare partner helpt BASF haar klanten in vrijwel alle bedrijfstakken om succesvol te zijn. Met hoogwaardige producten en intelligente systeemoplossingen, speelt BASF een belangrijke rol in het vinden naar antwoorden op wereldwijde uitdagingen zoals klimaatbescherming, energie efficiency, voeding en mobiliteit. BASF heeft ruim 95.000 medewerkers in dienst en een omzet van bijna 58 miljard euro in 2007.
Meer informatie over de BASF groep vindt u op internet: www.basf.com.

BASF Nederland B.V., 29 feb 2008

---

Voor nadere informatie:

BASF Nederland B.V.
Dessa Langevoort
tel: 026 - 3717 378