Graafschap TV


Halfvastenoptocht Angerlo op Graafschap TV

Vrijdag 29 februari vanaf 20:15 uur op Graafschap TV

Afgelopen zondag, 24 februari was de halfvastenoptocht in Angerlo. Onder begeleiding van een groot aantal dweilorkesten trokken de wagens en loopgroepen uit de regio het dorp door. Graafschap TV was hierbij ook aanwezig en heeft opnamen van dit evenement gemaakt.

TV-uitzending
Graafschap TV zendt een reportage uit van de halfvastenoptocht in Angerlo op vrijdag 29 februari vanaf 20:15 uur. In deze reportage ondermeer een uitgebreide sfeerimpressie, interviews, de prijsuitreiking en natuurlijk beelden van de optocht zelf.

Halfvastenoptocht Angerlo
De halfvastenoptocht in Angerlo ging voor het eerst van start in het jaar 2000. Het jaarlijks terugkerend evenement werd afgelopen zondag dan ook al weer voor de negende maal gehouden. Ditmaal streden ruim 1000 deelnemers om de hoogste eer. De halfvastenoptocht vond zijn oorsprong in de plaats Zeeland (Noord-Brabant). Het bijzondere aan deze optocht is dat deze pas enkele weken na de Carnaval wordt gehouden. Halfvasten wordt gezien als het slotfeest van de winter. Graafschap TV, echte televisie voor Oost- Gelderland Graafschap TV brengt 24 uur per dag regionale televisie voor Oost-Gelderland, waaronder dagelijks nieuws met reportages uit de regio. Wij zijn aanwezig bij belangrijke gebeurtenissen en evenementen. Graafschap TV is in Oost-Gelderland te ontvangen via de UPC kabel.

Ruim een half miljoen inwoners in Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers) kunnen dagelijks afstemmen op onze programma's, die in een carrousel op elke gewenst moment van de dag te bekijken zijn.

Graafschap TV is daarnaast via de live-stream wereldwijd te bekijken. De live-stream wordt dagelijks zo'n 2.500 keer bekeken. De live-stream is te bekijken via http://live.graafschap.tv

Uitzendgebied Graafschap TV
Geheel Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers), ruim 500.000 inwoners

Aalten
Berkelland
Bronckhorst
Brummen
Doesburg
Doetinchem
Lochem
Oost-Gelre
Rijnwaarden
Oude IJsselstreek
Montferland
Winterswijk
Zevenaar
Zutphen

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mario Huntink
T. 0888 - 33 33 33
E. mario.huntink@graafschap.tv


-----------------------

dinsdag 26 februari 2008
Halfvastenoptocht Angerlo
Afbeelding optocht
Mario Huntink


---- --