Ingezonden persbericht


DUIZENDSTE EDITIE VAN ZOEKSPEL 'RAAD WAAR DIE STAAT' BIJ RADIO VERONICA

Naarden, 26 februari 2008 | Op vrijdag 29 februari wordt de duizendste editie van het spel 'Raad Waar Die Staat' bij Radio Veronica uitgezonden. Het jubileum van dit legendarische zoekspel, dat stamt uit de jaren '80, wordt tijdens 'Goud van Oud' gespeeld door alle verslaggevers die het spel gepresenteerd hebben.

Aanstaande vrijdag is de duizendste editie van het zoekspel 'Raad Waar Die Staat' bij Radio Veronica. 'Raad Waar Die Staat' is een zoekspel waarbij een verslaggever in het land aanwijzingen geeft aan dj Bart van Leeuwen in de studio over waar hij zich bevindt. Normaal gesproken wordt dit spel iedere vrijdag één keer gespeeld, maar op 29 februari wordt het tijdens de duizendste editie drie maal gespeeld in het programma 'Goud van Oud'. Jan Morriën (de bedenker én eerste verslaggever van het spel), Harrie Jansen (die daarna het spel speelde) en Mario de Pizzaman (die het spel momenteel speelt) geven tussen 09.00 en 12.00 uur ieder uur aanwijzingen over de plek waar zij op dat moment zijn.

Na het horen van de aanwijzingen kunnen Radio Veronica-luisteraars per telefoon (0909-8090 | 60 cpg) en per sms (8090 | 60 cpob) laten weten over welke plaats het gaat. Als zij de juiste plaats raden, dan winnen zij een flatscreen van 1000 millimeter doorsnede. Ook de luisteraars ter plekke maken kans op een flatscreen als zij de drie verslaggevers in de Radio Veronica-auto weten te vinden én het juiste codewoord noemen. In het totaal worden er zes flatscreens weggegeven.

Raad Waar Die Staat
'Raad Waar Die Staat' - duizendste editie - vrijdag 29 februari 2008 tussen 09.00 en 12.00 uur bij Radio Veronica. Bart van Leeuwen speelt tijdens zijn programma 'Goud van Oud' iedere vrijdag 'Raad Waar Die Staat'. Bij dit spel moeten de Radio Veronica-luisteraars, naar aanleiding van aanwijzingen op de radio van Mario de Pizzaman, raden wij hij zich bevindt.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.