Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Sonja Bakker laat zelfs wasmiddel afvallen

Robijn doet de was bij s lands bekendste gewichtsconsulent

Rotterdam, vrijdag 29 februari 2008 Vanaf maandag is Sonja Bakker te zien in de nieuwe commercial van Robijn. Robijn is ook afgevallen , zegt de gewichtsconsulent terwijl ze uit haar boodschappentas een fles Robijn Klein & Krachtig haalt; het nieuwe tweemaal geconcentreerde wasmiddel dat zorgt voor een krachtig schoon kleurresultaat en beter is voor het milieu. De nieuwe kleine fles is handzaam in gebruik en neemt niet veel ruimte in beslag.

Gelukkig en krachtig
Mijn roeping is mensen met overgewicht te helpen door af te vallen, zodat ze zich gelukkiger en krachtiger te voelen. Met Robijn Klein & Krachtig zorg je niet alleen voor schoon, fris en kleurrijk wasresultaat, maar draag je ook je steentje bij aan een beter milieu. Dat doet een mens ook beter voelen , aldus Sonja die het doen van de was vaak tussen het koken door doet. In de serie Robijn doet de was bij -commercials volgt Sonja Bakker onder andere bekende Nederlanders als Hans Klok, Ilse DeLange, Yvon Jaspers en Jules Deelder op.

Hanneke van de Giessen, brand manager Robijn: Sonja is een verzorgd en levenslustig persoon, die met haar methode heel veel mensen heeft geholpen bij het afvallen. Haar deskundige en effectieve aanpak vinden wij goed passen bij Robijn Klein & Krachtig, omdat je nu met een kleine hoeveelheid wasmiddel ook een effectief en krachtig resultaat bereikt voor al je kleurrijke kleding.

Het idee voor de reclame is bedacht door het reclamebureau UbachsWisbrun/JWT en geproduceerd door Outcast Pictures.


- EINDE BERICHT -

Noot aan de redactie (