Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuw pand en naamsaanpassing:
euroscript Delt Netherlands naar nieuwe locatie

Eindhoven, 28 februari 2008 - - Per 1 maart 2008 zal Delt ICT Services haar intrek nemen in een nieuw bedrijfspand aan de Steijgerweg 8 in Eindhoven. Daarnaast zal vanaf die datum ook de naam euroscript Delt Netherlands net als andere euroscript-vestigingen in Nederland worden gevoerd. Zowel de verhuizing als de naamsaanpassing passen volledig binnen de strategiewijzigingen die euroscript Delt op dit moment doormaakt en ook in de toekomst voorziet.

Deze nieuwe werkomgeving aan de Steijgerweg in Eindhoven is gekozen omdat het voor zowel de medewerkers als klanten van euroscript Delt kan dienen als inspiratiebron en communicatie over en weer uitlokt. Net als de transparante organisatiestructuur en open cultuur van de euroscript Delt -organisatie heeft het pand geen enkele drempel om goed met elkaar te communiceren. Het biedt een warme ambiance die interactie uitlokt en waar de mens centraal staat. Het hart wordt gevormd door een grote ontmoetingsruimte met een zeven meter lange open keuken met dito bar. Daaromheen zijn voor vergaderen, brainstormen, geconcentreerd werk, groepswerk, teamoverleg, presentaties, trainen, ontspannen, enzovoort ruimtes beschikbaar die bij de functie van dat moment past.

Het hele pand voelt als een warme deken , stelt René Blanken, Managing Director euroscript Delt Netherlands BV. Een huiskamergevoel ter stimulans van saamhorigheid, creativiteit en innovatie.

Verdere groei voor euroscript Delt Netherlands

Vanuit de nieuwe locatie heeft euroscript Delt Netherlands weer de mogelijkheid om verder te groeien met de Documentum-activiteiten op het gebied van het ontwerpen, bouwen en beheren van content management systemen. Binnenkort zal euroscript Delt, net als andere euroscript-vestigingen, de diensten verder uitbouwen , aldus Blanken. euroscript Delt nam al eerder het initiatief om toekomstige medewerkers een mogelijk geweldige start van een carrière te bieden via een opleiding aan de euroscript Delt Content Management University .

Vanaf 1 maart 2008 zijn de nieuwe adresgegevens van euroscript Delt Netherlands BV:

Steijgerweg 8

5616 HS EINDHOVEN

(Postbus, telefoon en fax blijven ongewijzigd)

euroscript Delt Netherlands BV (NL), Postbus 7187, 5605 JD Eindhoven.

Tel.: +31 40 2507900, fax: +31 40 2507911, www.delt.nl

euroscript Delt Belgium BVBA (B), Avenue Jules Bordetlaan 166, B-1140 Brussel.

Tel.: +32 26422510, fax: +32 26422518, www.delt.be

euroscript Delt Luxembourg S.A., 55, rue de Luxembourg, L-8077 Bertrange. Tel.: +35 231 44 11-328, fax: +35 231 44 11-339, www.euroscript.com

Over euroscript Delt

euroscript Delt Netherlands BV / euroscript Delt Belgium BVBA - onderdeel van de euroscript groep (www.euroscript.com) - is een Benelux technologiedienstverlener die gespecialiseerd is in document- en content management oplossingen. De onderneming richt zich met name op het leveren van hoogwaardige en gespecialiseerde diensten rond de analyse en realisatie van document- en content management functies en -oplossingen. Dit zowel als onderaannemer en als hoofdaannemer. euroscript Delt heeft haar diensten volledig geconcentreerd rond de nieuwste softwarefuncties van Documentum en alle daaraan verbonden ondersteunende softwareproducten en -technologieën. Dit is met name van toepassing op alle webgebaseerde toepassingsmogelijkheden. euroscript Delt is daardoor dé Documentum Signature Partner in de Benelux. Als officieel Documentum partner levert euroscript Delt tevens een groot aantal eindgebruikers-, programmeer- en systeembeheerder-opleidingen voor het gebruik van de nieuwste Documentum-softwarefuncties. Het betreft hier zowel standaard als maatwerk opleidingen in klassikale of individuele setting. Bij voldoende deelnemers kunnen de opleidingen ook in-huis worden gegeven. euroscript Delt werkt constant aan de verdere verdieping van haar kennis van de Documentum-oplossingen. Hiervoor is euroscript Delt vaak nauw betrokken bij het Documentum new-product test- en release programma . Hierdoor kan euroscript Delt zich vroegtijdig een beeld vormen van de nieuwste mogelijkheden en de eventuele veranderingsconsequenties van deze nieuwe Documentum-softwarefuncties. Met de kennis en diensten van euroscript Delt halen organisaties meer gebruiksrendement uit hun investering in software van Documentum.