Ingezonden persbericht


Davilex Bank Offline opnieuw als beste thuisbankierpakket getest

Houten, 29 februari 2008 - Na de Consumentenbond en Computer!Totaal heeft nu ook het gerenommeerde tijdschrift PCM Davilex Bank Offline uitgeroepen tot het beste thuisbankierpakket!

In het februari-nummer van PCM worden verschillende thuisbankierprogramma s uitgebreid getest. Het oordeel van PCM is meer dan duidelijk: Davilex Bank Offline Basic biedt alle benodigde functionaliteit én is prettig geprijsd. Daarmee heeft het pakket het predikaat Beste Koop gekregen. Davilex Bank Offline DeLuxe is volgens PCM de Beste Product , omdat het alle functionaliteit uit de Basic-versie bevat, aangevuld met extra mogelijkheden zoals het maken van begrotingen en het aanleggen van lijsten van waardevolle spullen.

Beste koop: Davilex Bank Offline Basic
Davilex Bank Offline Basic is bij uitstek geschikt voor consumenten die meer inzicht in hun financiële situatie willen, maar geen behoefte hebben aan geavanceerde opties. Transacties kunnen offline beheerd worden en onderverdeeld worden in (hoofd)posten en relaties. Zo wordt een historie van elektronische bankafschriften opgebouwd die op ieder gewenst tijdstip geraadpleegd kan worden.

Beste Product: Davilex Bank Offline DeLuxe
Davilex Bank Offline DeLuxe bevat naast de functionaliteit uit de Basic-versie tal van extra mogelijkheden. Zo kunnen inkomsten en uitgaven te gemarkeerd worden als belastingposten. Vervolgens kan met een paar muisklikken een rapport opgevraagd worden met een compleet overzicht van alle transacties die relevant zijn voor de belastingaangifte. Daarnaast kent deze versie ook functies als begrotingsanalyse, saldoprognose, registratie van belangrijke documenten en uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Prijzen en gratis uitproberen
Actuele prijzen vindt u op www.davilex.nl/shop. Davilex Bank Offline kan 30 dagen lang gratis uitgeprobeerd worden. Ga hiervoor naar www.davilex.nl en klik op Shop > Producten uitproberen.

Voor meer informatie over of het downloaden van Davilex Bank Offline Basic en/of DeLuxe kunt u terecht op www.davilex.nl .


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (