Gemeente Nijmegen

persbericht

Nummer persbericht 080208R Datum 11 februari 2008

Genomineerden sportprijzen 2008 bekend

De genomineerden voor de Nijmeegse sportprijzen 2007 zijn bekend. De winnaars worden gehuldigd op het Sportgala in het Goffertstadion. Het Sportgala is op 29 februari en alle sportgeïnteresseerden zijn welkom.

Het Sportgala is het feest van de Nijmeegse sport. De avond start om 18.00uur met een sportinformatiemarkt. Om 19.00 uur begint het Sportgala. Tijdens dit gala worden de prijswinnaars bekend gemaakt. De avond wordt gepresenteerd door Angelique Krüger van TV Gelderland en bevat naast muziek, een aantal sportieve acts. De toegang is gratis, maar aanmelding via www.nijmegen.nl/sport is gewenst.

Voor de sportprijs individueel zijn genomineerd: · Laura de Vaan (Nijmegen Atletiek) · Verona van de Leur (GTV De Hazenkamp) · Eefke Mulder (NMHC)

Voor de jeugdsportprijs individueel zijn genomineerd: · Mitchell Arens (Taekwondo Centre Nijmegen) · Anne Tritten (GTV De Hazenkamp) · Susan Kuijken (Seven Hills Running Team)

Voor de teamsportprijs zijn de genomineerden: · Matrixx Magixx · het damesteam van Stichting Top Judo Nijmegen

Voor de jeugdsportprijs teams zijn genomineerd: · Jongens onder 12 (Basketbalvereniging Wildcats) · Competitieploeg meisjes junioren B (Nijmegen Atkletiek) · A-junioren jongens crossteams (Sevens Hills Running Team)

Voor de sportvernieuwingsprijs zijn genomineerd: · Sport-Z · Keizerstad Kannibalz · NEC project 'scoren voor gezondheid'

Voor de vrijwilligersprijs zijn genomineerd: · Willy van Haaren (Boksvereniging NABA) · Rinus Nesselaar (SWON) · Louis Godschalk (Quick 1888 afdeling Cricket)