Gemeente Harenkarspel


Gemeente organiseert groot feest voor vrijwilligers in de zorg

In dorpshuis Warmenhuizen is het vrijdagavond 29 februari groot feest. Vrijwilligers in de zorg worden door gemeente Harenkarspel even flink in het zonnetje gezet. Als dank voor al hun inspanningen voor de samenleving van Harenkarspel. De titel van het feest is dan ook: waarderingsbijeenkomst VRIJwillig.

In de gemeente zijn heel veel mensen belangeloos actief op verschillende terreinen en binnen verschillende sectoren. Hen allemaal tegelijk bedanken is niet te doen. Daarom wordt elk jaar een feest gehouden voor een andere groep. Dit eerste jaar zijn de vrijwilligers in de zorg aan de beurt. Zij schenken kopjes koffie voor ouderen, brengen maaltijden rond, zorgen voor een naaste, vervullen een bestuursfunctie of andere belangrijke werkzaamheden die met zorg te maken hebben. In ieder geval kan de gemeenschap niet zonder hen. De gemeente is hen daar dankbaar voor en willen iets terug doen. Op 29 februari, van 20.00 tot 24.00 uur, organiseert de gemeente de `Waarderingsbijeenkomst VRIJwillig voor hen in het dorpshuis van Warmenhuizen aan de Dorpsstraat 126.

Goed doel
Hoe de feestavond is aangekleed, blijft nog even een verrassing. Wel is bekend dat tijdens de avond een goed doel wordt gekozen dat een aanmoediging krijgt. De nominaties voor dit goede doel zijn tevoren gevraagd aan de genodigden. De genodigden hebben tevens een toegangsbewijs ontvangen, met het verzoek deze retour te zenden als geen gebruik kan worden gemaakt van de uitnodiging. Er worden ongeveer 350 mensen verwacht. De gemeente roept hen op om zoveel mogelijk op de fiets, lopend of carpoolend te komen in verband met de beperkte parkeergelegenheid.

Het wapen van de gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600