Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TMC kondigt samenwerking met Boer & Croon aan

Eindhoven, 27 februari 2008 - TMC en Boer & Croon kondigen een samenwe rking aan op het gebied van Microsoft Axapta ICT-projecten. Per januari 2008 heeft Boer & Croon NeXtrategy de technische impl ementatie en bemanning van Microsoft Axapta projecten toevertrouwd aan TMC ERP Professionals B.V. (TMC), onderdeel van TMC Group.

Boer & Croon heeft in TMC een krachtige partner gevonden in de bemanning en uitvoering van Microsoft Axapta projecten. Het businessmodel van TMC geeft daarbij een positieve impuls aan het effectief inzetten van Microsoft AX-specialisten binnen de krappe arbeidsmarkt. Toekomstige projecten zullen worden uitgevoerd bij klanten van beide organisaties. De samenbundeling van krachten tussen TMC en Boer & Croon NeXtrategy levert klanten van beide organisaties dan ook duidelijke voordelen door continuïteit in de uitvoering en bemanning van projecten te waarborgen.

CEO Thijs Manders van TMC: "Onze kracht ligt onder andere in het mobiliseren van krappe arbeidsmarkten, door toepassing van ons model van `werkondernemen'. We hebben geconstateerd dat de Microsoft Dynamics arbeidsmarkt gekenmerkt wordt door schaarste en discontinuïteit. Het verloop bij de partners van Microsoft is hoog, waardoor de voortgang van projecten gevaar loopt. De uitstekende reputatie van Boer & Croon gecombineerd met ons werkondernemerschapsmodel stelt ons in staat projecten bij klanten van Boer & Croon te realiseren."

Boer & Croon NeXtrategy ontwikkelt en realiseert strategische verbeteringen voor uiteenlopende organisaties. Nieuwe media en (internet-)technologie spelen daarbij een cruciale rol. TMC is reeds jaren actief als ICT-dienstverlener op de markt voor Enterprise Resource Planning. Onlangs zijn de bestaande activiteiten van TMC gericht op SAP- consultancy uitgebreid met Microsoft Dynamics Axapta dienstverlening aan klanten.


---

Voor meer informatie
Miranda van Engelen
miranda.van.engelen@tmc.nl / 040 239 22 60
www.tmc.nl
www.boercroon.nl

TMC GROUP
Het beursgenoteerde TMC Group zet als Technology & ICT-dienstverlener met een uniek businessmodel circa 400 (zeer) hoogopgeleide werkondernemers, specialisten en adviseurs in op projectbasis bij diverse opdrachtgevers. Klanten zijn o.a. Philips, ASML, Océ, TNO, NXP Semiconductors, Vebo, Ministerie van Defensie en Gemeente Amsterdam. De onderneming is vaak nauw betrokken bij de kernontwikkeling(en) van de klant. TMC Group wordt vertegenwoordigd door een tweetal gespecialiseerde merken ofwel member companies:


- TMC Technology & ICT

- Adapté Bouwkunde & Civiele Techniek

Binnen deze member companies hanteert TMC het werkondernemerschapsmodel. Dit model voor de 21e eeuw stelt ons in staat onze filosofie `iedereen ondernemend' daadwerkelijk in praktijk te brengen.

De groei van TMC zal vooral gericht zijn op verdere diversificatie van diensten en spreiding van activiteiten over verschillende industrieën en branches.